Ziua cumparaturilor online la eMAG

Probabil mulţi dintre voi nu au ştiut că măine este “Ziua Cumpărăturilor Online”. Cu această ocazie, marele retailer online eMAG, va da startul măine dimineaţă la ora 7 fix, la o campanie de reduceri foarte bune, la care se mai adaugă un cadou oferit din partea lor, care sună cam aşa: primeşti înapoi sub formă de Card Cadou, 10% din orice comandă pe care o pui la prima oră.

Acest procent de 10% îl vei primi pe adresa de mail, corespunzătoare contului tău, pe care ulterior sub formă de bani, îl poţi folosi după cum doreşti pe produsele de după această promoţie. Ca şi sfat, eu îţi recomand să te uiţi aici dimineaţă la ora 7  pentru ca nu cumva să fie ceva reduceri foarte mari, la produsele cu stocuri limitate sau la produsele foarte scumpe. De exemplu, de Black Friday au fost unele produse care s-au epuizat instant, deoarece au avut un preţ extrem de mic.

Tot azi am observat pe site-ul eMAG, că au apărut câteva reclame cu nişte produse la “Oferta Zilei”. Probabil unele din ele se vor regăsi şi maine la Ziua Cumpărăturilor Online.  Nu ar strica un smartphone sau un televizor Smart la un preţ bun, de acest început de primăvara frumos. Recomandă şi prietenilor tăi să arunce o privire mâine dimineaţă pe site-ul eMAG.

zi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank