Zilele Samsung din nou la eMAG

Doar ce s-a terminat perioada de reduceri pentru începutul acestui an şi cei de la eMAG au dat startul unui nou val de reduceri care se orientează fix pe cei care au la preferinţă marca Samsung. Cred că mulţi din noi au această preferinţă, deoarece Samsung s-a extins foarte mult pe mai toate produsele electrice şi electronice. De departe, este cel mai popular brand din România, la capitolul telefoane, tablete, electrocasnice şi televizoare.

Începând de azi, 13 Ianuarie 2015, de la eMAG poţi să îţi cumperi produsele preferate de la Samsung, la o reducere medie de 35%, pentru toată gama. Din fericire şi eu m-am uitat peste oferta lor şi am descoperit umrătoarele produse, ca fiind cele mai bune pe care le poţi cumpăra:

  • smartphone Galaxy S4 mini la 899 Lei
  • maşină de spălat 6K, clasa A, la 999 Lei
  • cameră video Samsung HD la 499 Lei
  • vezi restul produselor aici

Restul produselor au şi ele o reducere bună, pe care te las pe tine să o descoperi accesând link-ul de mai sus. Este o ocazie bună pentru un aspirator nou sau de un monitor nou. Eu personal, îţi recomand aproape orice produs, în afară de tableta Galaxy Tab 3 Lite. Nu ma intru în detalii, ci te las din nou pe tine să decizi pe ce produs marca Samsung merită să îţi dai banii.

Promoţia se va termina în data de 16 Ianuarie.

samsung

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank