YellowStore da start reducerilor de Halloween

Oare cum să îţi mai aminteşti de cea mai ciudată petrecere din acest an, dacă nu ai la îndemâna un aparat foto mai profesional? Nu de alta, dar mă gândesc la multe pahare de tări şi la băuturi gen sânge de vampir şi altele care mai de care, mai ciudate. Recomandarea mea este să îţi iei cu tine un aparat foto cât de cât performant, pentru pozele pline de întuneric şi multă mişcare. Dacă nu deţii un astfel de aparat, ai putea să îţi comanzi unul acum de la YellowStore deoarece, ei au dat startu reducerilor speciale pentru această perioada de Halloween.

Au pus la bătaie câteva aparate care îţi pot garanta cele mai bune fotografii pentru marele eveniment de Halloween. Cel mai indicat aparat foto pe care îl recomandă majoritatea specialiştilor ca fiind potrivit pentru orice ocazie, este modelul de la Nikon D3100, care îl poţi acum la o reducere de 21% – adică costă doar 1.299 Lei.

Există înă şi alte modele mai prefesionale, dar care depasesc pragul de 2.000 Lei. Aici discutăm de aparatele Nikon D5100 si Nikon D7000, care sunt de departe cele mai accesibile aparate DSLR. În promotie mai poţi găsi câteva filtre sau si obeictive Nikkor la o reducere de cel puţin 17%.  Pentru cei care nu au un buget atât de mare, YellowStore pune la bătaie si aparate compacte care încep de la 999 Lei si aprate chiar ieftine încadrate în clasa Coolpix care încep de la preţul de 399 Lei.

În rest, avem reduceri la aproape toate categoriile de produse, peste care merită să te uiţi! Nu uita însă! Promoţia dureaza până în data de 2 Noiembrie.

halooween la yellowstore

sursa foto: http://shop.yellowstore.ro/halloween

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank