Xperia Z3 si Z3 Compact disponibile la Vodafone

z3

Doua modele noi de la Sony au aparut acum cateva zile in oferta celor de la Vodafone. Modelul Xperia Z3 si Xperia Z3 Compact sunt disponibile la pre-comanda direct de la Vodafone, impreuna cu un abonament. Aceste doua modele au fost lansate foarte recent, iar din cate am observat, doar la Vodafone se poate face o pre-comanda. Atat Z3 cat si Z3 compact, aduc un design nou si cateva imbunatatiri pe partea hardware.

Daca doresti sa il cumperi la liber, telefonul Z3 costa 598 Euro iar Z3 Compact costa 459 Euro. Eu iti recomand sa le cumperi impreuna cu un abonament, deoarece au preturi destul de mari, in special Z3, care este si noul flagship al celor de la Sony. Am mentionat intr-un articol faptul ca, Z3 Compact este cu adevarat cel mai compact smartphone de pana acum. El are in dotare un procesor Quad-Core la 2,5 GHz, 3GB memorie RAM, camera de 20MP spate, acumulator de 2.600 mAh si cel mai nou Android 4.4 KitKat. Totul intr- carcasa rezistenta la praf, apa + un sasiu din aluminiu, foarte usor si de o calitate premium.

z3.compact

Modelu Z3 are si el specificatii foarte bune, de aceea intra pe primele locuri, intre cele mai bune smartphone-uri la ora actuala – concureaza direct cu G3, M8, S5 Mi4, Note 4, Alpha si Edge + iPhone 6 Plus daca il raportam la pret. Cred ca ambele modele vor avea succes destul de bun, deoarece in trecut, modele Z2 si Z2 Compact s-au vandut destul de bine, tot la Vodafone.

Z3 are in dotare o camera de 20MP de la Sony, un acumulator marti la 3.100 mAh si un design premium, asemanator cu cel de pe iPhone 6.  Ambele produse, dupa parerea mea sunt un best-buy impreuna cu un abonament Vodafone.

sursa: vodafone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank