Xperia M2 primeste KitKat

Un nou update la KitKat vine special pentru telefonul Sony Xperia M2, care a fost asteptat de foarte multi utilizatori din toata lumea, inclusiv la noi in tara. Acesta a inregistrat vanzari bune la noi in tara cat si in afara, iar de aceea, Sony a pregatit acest update la KitKat care aduce o multime de imbunatatiri.

Inca de la lansarea lui, se stia ca M2 va primi update la KitKat, deoarece el rula pe Android 4.3. Momentan acest update este disponibil doar pentru modelul D2303 LTE, care nu il gasim la noi in tara. Cele din Europa, Israel, Rusia si Singapore vor primi primii acest update. Cu siguranta si modelele D2305 si D2306 vor primi acest update, intr-un interval de timp putin mai lung.

kit

Acest update aduce imbunatatiri foarte importante, precum interfata modificata, viteza mai mare, functii speciale precum si altele mai putin importante. Bineinteles ruland pe acesta, preformantele si chiar rezultatele in AnTuTu se vor imbunatatii, asa ca ramai cu ochii pe acest site, pentru a stii  cand ajunge si in Romania acest update.  Nu uita insa, atunci cand va fi disponibil acest update si doresti sa il faci, trebuie sa ai bateria incarcata cel putin 50% si sa iti faci un back-up la tot ce ai.

sursa: xperia blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank