Xioami Mi4 ajunge în România prin eMAG

Cel mai nou şi mai puternic smartphone de la Xiaomi, ajunge astăzi şi la noi în ţară – este vorba de modelul Mi4 care a ajuns prin intermediul magazinului eMAG. Eu mă aşteptam ca cei de la quickmobile să fie primi, dar se pare că m-am înşelat. Începând de astăzi, Xiaomi Mi4 poate fi cumparat de la eMAG la un preţ foarte bun, cu transport gratuit. Totuşi mi se pare că Xiaomi, a ridicat puţin preţul telefoanelor, datorită componentelor hardware de ultimă generaţie. Acest model Mi4, concurează direct cu modele: Galaxy S5, Xperia Z2, LG G3 şi altele.

mi4 la emag pret

Cu siguranţă, Xiomi Mi4 este o cea mai bună alternativă când vine vorba de alege dintre el şi modelele de mai sus. Mi4 costă nici mai mult nici mai puţin de 1.999 Lei la eMAG, adică cu mult, sub preţul telefoanelor menţionate. Eu îţi recomand acest Mi4, deoarece ştiu ce poate telefonul meu Mi3. Chiar dacă este o firmă din China, trebuie să ştii că anul acesta a depaşit la vânzari compania Samsung în ţara de origine. Deci ne aşteptăm la o expansiune puternică şi mare a companiei Xiaomi, care are la conducere un fost designer de la Google – Hugo Barra.

Mi 4 se remarcă printr-un design aparte, cu o construcţie din metal şi câteva specificaţii foarte bune, care în combinaţie cu MIUI, întrec la performaţă cele mai noi modele lansate pe piaţă. În discuţie intră Note, 4, Z3 si iPhone 6. La interiorul lui Mi4 avem un procesor Krait 400 la 2,5 GHz, un chipset Snapdragon 801, un Adreno 330 si 3GB memorie RAM. La exterior avem o diagonală de 5. inch, o rezoluţie FullHD şi o sticlă de protecţie Gorilla Glass 3 – care arată foarte bine şi pe Mi3. Poţi să cauţi pe site mai multe detalii despre telefonul meu Xiaomi Mi3.

Pe final, spun că, Mi 4 este cea mai bună alegere sub 2.000 Lei. După ce îl vei avea în mână, vei rămâne surprins cât de bine arată şi cât de rapid este acest smartphone de la Xiaomi. Dacă te hotărăşti să îl cumperi, îţi recomand să o faci acum fiindcă stocul este destul de limitat pentru ţara noastră. Sau mai poti astepta putin pana la eMAG Black Friday, unde ma gandesc ca va intra la reducere.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank