Xiaomi Redmi Note disponibil la eMag

noteDupa ce au inregistrat un succes cu vanzarile lui Xiaomi Mi3, cei de la eMag au adus acum cateva zile o varianta mai ieftina a lui Mi3 si anume Xiaomi Redmi Note – adica un smartphone care se incadreaza in clasa de mijloc a telefoanelor smart, dar si in categoria phableturi-lor, deoarece are o diagonala de peste 5.0″.

Redmi Note insa impresioneaza prin specificatiile lui, iar ca si asemanari cu telefoanele de la noi, pot spune ca se poate compara cu UTOK 5008, Allview X2 Soul si Seon – atat la pret cat si la partea de specificatii. Printre cele mai bune puncte ale lui Redmi Note, putem enumera: procesor Octa Core MediaTek la 1,4 GHz, memorie RAM 1GB, 8GB interna, camera principala de 13MP, secundara de 5MP, acumulator mare – 3.200 mAh, rezolutie HD 720P, densitate acceptabila, precum si un design frumos si atragator.

Momentan acesta este disponibil in varianta Dual-SIM si doar pe culoare Alb. Pe partea de software, el vine echipat cu Android 4.2 fara interfata MIUI. In rest, avem toate porturile necesare, senzorii necesari precum si o conectivitate 3G HSPA+ (deci viteza maxima in retelele 3G de la noi).

Partea cea mai buna, este pretul acestuia de doar 999 Lei la eMagcomanda acum.

Cat despre un posibil update la Android 4.4 KitKat, nu se poate vorbi, dar eu cred ca cei de la Xiaomi se vor gandi si la acest smartphone si vor aduce un update. Iar de ce spun aceasta? – deoarece pentru Xiaomi Mi3, se primesc update-uri aproximativ la fiecare 2 saptamani – deci si pentru Redmi Note un update va putea fi posibil. Am uitat sa mentionez, ca Redmi are un accelerator grafic de tip Mali 450MP, care isi face treaba in aproape orice joc de pe Play. Un alt punct pozitiv, il aduce ecranul, care cred ca seamana destul de bine cu cel de pa Xiaomi, care este absolut fantastic – unghiuri foarte bune, culori foarte bune si o luminozitate foarte buna chiar si in fata soarelui. Eu iti recomand marca Xiaomi, cu toate produsele ei – deci poti cumpara cu incredere oricare din cele doua produse mentionate mai sus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank