Xiaomi Redmi Note 3 disponibil la QuickMobile; de la 999 Lei

Xiaomi Redmi Note 3 ajunge în exclusivitate la magazinul online QuickMobile. Acesta este disponibil în 4 versiuni diferite, iar preţul acestora începe de la incredibilul preţ de 999 Lei. Pentru această versiune primeşti modelul care are capacitatea de stocare de 16GB, 2GB memorie RAM, pe culorile negru şi auriu. Este de apreciat că cei de la Xiaomi au livrat modele nu doar pe culoarea negru şi alb, ci şi pe auriu, ceea ce ar fi mai atărgător pentru un eventual cumpărător.

Modelul care vine echipat cu 3GB RAM, 32GB memorie internă, este puţin mai scump, ajungând uşor la 1.199 Lei. Cu acest preţ, Redmi Note 3 concurează serios cu modelele de la Meizu, care au exact aceleaşi componente hardware la interior; aici menţionăm noul Meizu MX5 care vine cu procesorul MediaTek Helio X10, PoweVR G6200 şi cei 3GB memorie RAM, care la QuickMobile costă 1.599 Lei.red

Aşadar, Redmi Note 3 îţi oferă un pachet hardware foarte bun, un scanner de amprentă pe partea din spate, o diagonală generoasă de 5,5 inch, un panel IPS şi cel mai important, un acumulator cu capacitatea de 4.000 mAh. Momentan, la preţul de piaţă a lui Redmi Note 3, ar fi cea mai bună alternativă la cei care îşi doresc un smartphone puternic, arătos şi în acelaşi timp accesibil.

Desigur, stocul de la QuickMobile este unul destul de redus, deoarece au fost printre primi care au adus acest smartphone pe stoc, din aproape întreaga lume. Chiar şi site-urile din China au acest model disponibil doar la precomandă. Deci, grăbeşte-te şi comandă acum telefonul Redmi Note 3 la doar 999 Lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank