Xiaomi Redmi Note 2 la doar 700 Lei prin GearBest

Probabil cel mai bine vândut “mid-range” din acest an, Xiaomi Redmi Note 2 primeşte o reducere foarte mare din partea site-ului GearBest. Chiar în momentul de faţă, telefonul are o reducere de 63% din preţul iniţial de 477 Dolari, ceea ce înseamnă că Redmi Note 2 costă doar 176 Dolari, care în moneda noastră ar echivala cu 705 Lei. Este un preţ mai mult decăt bun, deaorece telefonul se află la mai multe magazine din ţară, unde preţul trece uşor peste 1.000 Lei şi chiar mai mult. Aşadar, o comandă direct de la GearBest pentru varianta Advanced, cu 32GB RAM si 2GB RAM, vei plăti iniţial doar 705 Lei.

ni

Ei bine, ceea ce se mai adaugă şi probabil ai bănuit deja, este costul transportului, care ori vine direct din China, ori din ceva locaţie Europeană. Pentru o livrare care va dura undeva la 15-20 de zile, vei plăti transport zero, iar dacă optezi pentru o livrare mai rapidă, vei plăti undeva la 40 dolari. Din punctul meu de vedere, cu livrarea gratis, as ieşi cel mai bine, chiar dacă trebuie să aştept o perioadă mai lungă de timp.

Atenţie însă, oferta oferită de GearBest este una limitată de timp, ceea ce însemnă că trebuie să iei o decizie rapidă dacă îţi doreşti acest smartphone marca Xiaomi.  Plata se poate face direct prin PayPal, pe care şi eu o recomand, deoarece este sigură şi rapidă. Până în momentul de faţă, foarte mulţi cumpărători Români au optat pentru acest site, care au vrut să îţi cumpere un smartphone cu preţ de producător, direct din China. Desigur, următorul meu smartphone va fi cumpărat tot de la GearBest şi va fi Xiaomi Mi4C.av

Cât despre telefonul în sine, pot să vă spun ca pentru cei 705 Lei faci o alegere excelentă. La interiorul acestuia vei găsi cel mai puternic procesor MediaTek, Helio X10, o memorie RAM reala de 2GB, un spaţiu de stocare de 32GB, precum şi un panem IPS FullHD de 5.5 inch. Pe partea de cameră, Redmi Note 2 vine cu o cameră principală de 13MP şi una secundară de 5MP. La partea software, avem Android Lollipop 5.0 şi interfeţa MIUI pe care eu îţi spun că o vei iubi de la primele momente. Singurul aspect negativ al acestui telefon este capacul spate, care am observat că este dintr-un plastic plăcut la atingere, dar în acelaşi timp destul de subţire.

Dar dacă luăm toate părţile bune şi părţile rele ale acestuia, putem trage o singură concluzie: Redmi Note 2 îţi oferă mult mai mult decăt plăteşti pe el. Eu îţi recomand să încerci serviciile GearBest sau mai aşteaptă puţin, până fac şi eu comanda de la ei. Telefonul îl poţi comanda de aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank