Xiaomi MiBand 1S ajunge la QuickMobile; livrare din stoc

Noul model de brăţară Mi Band echipată cu senzorul de monitorizare a ritmului cardiac, este disponibilă începând de azi la magazinul online QuickMobile. Faţă de versiunea veche, Mi Band 1S are aproape aceleaşi dimensiuni, doar că nu se mai potriveşte perfect în brăţara de la prima versiune. Asta înseamnă că nu vei putea folosi restul curelelelor pe care le ai pentru prima versiune. Ceea ce face ca această brăţară inteligentă să fie atât de căutată, este preţul său. La QuickMobile are un preţ de doar 149 Lei; cu alte cuvinte, este cea mai ieftină brăţară fitness.mi band 1s

La fel ca şi primul model de Mi Band, aceasta are următoarele funcţii: monitorizare activităţi fizice, monitorizarea somnului şi a calităţii acestuia, monitorizarea ritmului cardiac.  Brăţara MiBand 1S este compatibilă cu orice versiune de Android mai nouă de KitKat şi inclusiv. Pentru utilizatorii de iPhone, brăţara se poate conecta doar cu dispozitivele care au minimum iOS 7.0. Din păcate, funcţia de blocare/deblocare telefon este disponibilă doar pe telefoanele marca Xiaomi, cu Android 5.0.

Mai amintim că brăţara este certificată IP67, are un body din policarbonat şi are o autonomie de până la 20 de zile, sau mai mult. Cu toate acestea, Mi Band 1S este de departe cea mai accesibilă brăţară inteligentă, care îţi va monitoriza precis tot ceea ce faci. Foarte curând am să o comand si eu de la QuickMobile şi ulterior am să revin cu un review pentru ea.

Atenţie puţin la stoc ! Este limitat. Link-urile de afiliere din acest articol, te vor duce direct pe produs, de unde poţi pune rapid comanda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank