Xiaomi Mi4i ajunge pe stoc la QuickMobile

Acum câteva zile noul smartphone de la compania Chineză Xiomi, ajunge la noi în ţară prin intermediul magazinului de profil, QuickMobile. Este vorba de o versiune mai accesibilă a lui Xiaomi Mi4, care promite să fie o combinaţie excelentă între calitate, perfromanţă şi preţ. Xiaomi Mi4i este afişat la QuickMobile având preţul de doar 1.299 Lei, ceea ce la prima mea vedere, pare a fi fără nici o altă discuţie, o alegere foarte bună. Spun asta din două motive: am folosit telefoanele marca Xiaomi şi sunt absolut sigur de calitatea acestui produs.

mi4

Xiaomi Mi4i vine echipat cu un chipset Qualcomm Snapdragon 615, care face parte din noua generaţie şi pe care sunt puse 2 procesoare Cortex A53 Quad-Core tactate la 1,7 GHz, respectiv 1.0 GHz. Pe partea de grafică, avem din nou un chipset nou, Adreno 405, iar pe partea de RAM avem o memorie suficientă pentru multi-tasking, de 2GB DDR3. La partea de memorie internă, avem momentan disponibilă doar varianta de 16GB, fără posibilitatea de extindere cu ajutorul unui microSD. Cu aceste specificaţii hardware bune, Mi4i se incadrează undeva pe primele locuri în clasa mid-range. Totodata, telefonul a fost nominalizat de Marques Brownlee ca fiind una din cele mai bune alegere in 2015, pentru un telefon sub 300 Dolari!

În rest, telefonul vine cu conectivitate LTE 4G, cameră principală de 13M, una secundară de 5MP si un senzor special care măreşte luminozitatea în funcţie de lumina la care este expus ecranul. Din punctul meu de vedere, Mi4i vine peste foarte multe oferte de la companiile Samsung, HTC LG si multe altele. Cu siguranţă vei fi foarte multumit de acest smartphone frumos! Mai spunea cineva, că acesta este alternativa mai ieftină şi mai bună a lui iPhone 5C.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank