Xiaomi Mi3 – rezultate in benchmark

Daca tot nu am avut timp sa fac un review mai in detaliu despre telefonul meu, Xiaomi Mi3, am decis ca astazi sa scriu un articol despre performantele acestuia, mai exact, despre rezultatele sale in mai multe programe de tip benchmark. Pentru inceput, trebuie sa stiti ca, in momentul cand l-am cuparat de pe eMag, telefonul rula pe versiunea de Android 4.3 cu Miui v5. La acel moment, in AntuTu, scote cel mai bun scor – undeva la peste 37.000 puncte. Recent, am primit update la KitKat, iar eu speram ca performantele sa se imbunatateasca – dar nu este asa.

Pentru inceput trebuie sa stie toata lumea ce setari am la telefon: bateria este pe Default, procesoarele lucreaza normal, iar memoria este libera ( aprox. 490 MB).

Primul program de benchmark pe care l-am descarcat este AnTuTu, unde am scos urmatoarele scoruri:

Quadrant:

 

Vellamo (browser personal):

CPU Prime Benchmark:

Dupa cum puteti observa, Mi3 nu mai este “cel mai rapid” smartphone din lume, cum se spunea pe majoritatea site-urilor de profil. Probabil acest update la KitKat a inrautatit situatia, dar eu sper ca cei de la Xiaomi, sa aduca cateva update-uri bune pentru aceasta versiune. Probabil si versiunea de Miui v5 a influentat performantele acestui smartphone. Sper ca pe viitor, aceste rezultate sa se imbunatateasca considerabil. Acum cred ca a venit vremea lui Mi4 sa conduca aceste topuri de benchmark, deoarece el este superior lui Mi3 si a multor alte telefoane cunoscute. Diferente mari la interfata si in jocuri nu sunt ( ma refer din cauza update-ului la KitKat).  Tu ce parere ai despre acest smartphone?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank