Xiaomi Mi Note Pro – un Octa-Core pe 64-bit si 4 GB RAM

Astăzi cei de la Xiaomi încearcă să surprindă companiile mari de telefonie mobilă, prin cel mai nou smartphone flagship lansat până acum. Este vorba de Xiaomi Mi Note Pro care vine cu cele mai bune specificatţii pe care le poate avea un smartphone lansat în acest an. Mai mult, acesta nu depaşeşte preţul de 540 dolari pentru varianta 64GB.  Multe vorbe însă spuneau c Xiaomi, va lansat modelul Mi5, sau Mi4S, dar din păcate toată lumea s-a înşelat. Modelul Mi Note Pro va fi disponibil momentan doar pentru piaţa din China.

mi note

Tot Xiaomi a anunţat acum câteva momente şi o variantă care probabil va ajunge şi în România, dare care are specificaţii inferioare lui Mi Note Pro.  Până atunci să vedem ce specificaţii are acest puternic smartphone Mi Note Pro:

  • procesor Octa-Core pe 64-bit şi un chipset Snapdragon 810
  • memorie RAM 4GB LPDDR
  • chipset grafic de ultimă generaţie – Adreno 430
  • diagonala de 5,7 inch, cu rezoluţie 2K şi o densitate de 515ppi
  • memorie internă de 64GB cu eMMC Flash 5.0
  • LTC CAT 9, cu viteză de download 450Mbps

note proCat despre designul său, pot spune că este o combinaţie dintre Xiaomi Mi4, câteva trăsături de la Note 4, din care a ieşit un super phablet. Dacă ar ajunge la noi în România, cu siguranţă aş fi primul care l-ar comanda. Eu am încredere în produsele de la Xiaomi şi sper ca şi voi să va îndreptaţi spre aceste produse foarte bune. De ce să dai 4.000 Lei pe un smartphone LG, Samsung sau HTC, pe când ai un Xiaomi Mi Note Pro sub 2.000 Lei?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank