Xiaomi Mi Note 2 disponibil la QuickMobile

Xiaomi Mi Note 2 este probabil cel mai scump smartphone lansat anul acesta de comapnia chineza, Xiaomi. Încă de la lansarea acestui Mi note 2, producatorul a livrat foarte puține modele spre toate piețele din lume, ceea ce a adus clienților o mare dezamăgire. Totuși, după o periadă destul de lungă, acest model a intrat în producție puțin mai serios, iar acum se găsește chiar și în România. Xiaomi Mi Note 2 este primul smartphone cu ecran Dual-Curve de la Xiaomi și care devine un concurent direct pentru Galaxy S7 Edge și restul modelele cu ecran curbat, pe amble părți.

Preț Romania Xiaomi Mi Note 2 – la QuickMobile

QuickMobile este primul magazin din țară care aduce acest minunat smartphone Note 2, la prețul de 3.339 Lei. Acesta poate fi cumpărat începând de azi, direct din stoc, mulțumită celor de la QM. Variantă disponibilă spre vânzare, este cea cu 6GB RAM și 128GB memorie internă. Din păcate, doar pe culoarea negru. Mi Note 2 este compatibil 100% cu rețelele din România, 4G; în special cu cele de la Digi.

Pentru cei 3.3399 Lei, Xiaomi oferă și promite foarte multe. Potrivit celor care au făcut deja revie-uri, Note 2 se situează cel puțin la același nivel cu Galaxy S7 Edge, iar uneori este considerat ca fiind mai bun decât acesta, la unele capitole. Mi Note 2 oferă un panel AMOLED cu rezoluție FullHD, având digonala de 5,7 inch. Pe partea hardware, avem Snapdragon 821 și Adreno 530, la care se aduagă cei 6GB RAM, suficienți pentru orice multi-tasking. Pe partea software, Mi Note 2 vine cu Android 6.0 la bord, iar pe viitor, Xiaomi promite update la Android 7.0 Nougat.

Față de S7 Edge, Mi Note 2 vine cu un acumulator de 4.070 mAh și QuickCharge, 80% în 30 minute. La capitolul calitate exterioară, telefonul este la fel de bun ca si S7 Edge, uneori chiar mai bun, după cum spun unele review-uri. Momentan, Mi Note 2 are un preț puțin mai ridicat, decât S7 Edge, ceea ce îl face din start, să fie mai apreciat decat rivalul său.

Stocul pentru Mi Note 2 este destul de limitat, iar dacă acest smartphone frumos, te-a convins, eu îți recomand să îl cumperi acum de la QuickMobile, la 3.3399 Lei. Comanda o poți face accesând orice link de afiliere din acest articol !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank