Xiaomi Mi Mix este disponibil la QuickMobile cu precomanda

Cu siguranță este cel mai “high-tech” smartphone lansat anul acesta de către o companie, de care nu prea multă lume a auzit. Ei bine, Xiaomi a lansat cu câteva săptămâni în urmă smartphone-ul Mi MIX, care a făcut senzație de la prima sa apariție în public. Inițial, se credea că cei de le Xiaomi vorbesc despre un smartphone concept pe care urma să îl lanseze în viitor, dar spre uimirea tuturor, Mi Mix a fost lansat cu adevărat, la evenimentul respectiv. Tot la acel eveniment, Xiaomi a mai lansat un rival pentru telefoanele cu ecrane curbate, Xiaomi Mi Note 2; model care are ambele suprafețe cu margini curbate.

Xiaomi MI Mix este primul smartphone care are un raport ecran/body de 83,6%. Inițial, ciferele erau mai mari, dar după o verificare din partea mai multor persoane, s-a constatat că acesta are valoarea de mai sus. Un smartphone care a atras o mulțime de persoane, fix datorită acestui ecran spectaculos, care se întinde pânp la marginea telefonului.

QuickMobile este primul magazin din România care aduce acest superb smartphone spre comercializare. Xiaomi Mi Mix poate fi pus la precomandă începând de azi, la prețul de 5.499 Lei, în versiunea 256GB, culoare neagră. Livrarea telefonului va avea loc în perioada 30 -7 decembrie, timp în care ai la dispoziție să îți cauți o husă pentru el. Potrivit unor review-uri care au apărut deja pe internet la Mi Mix, ecranul și body-ul acestuia sunt destul de sensibile, ceea ce înseamnă că trebuie să ai mare grijă cu el!

La interiorul acestuia, găsim un procesor Snapdragon 821, 6GB RAM, Adreno 530 și o cameră principală de 16MP cu OIS. Pe partea de ecran, Mi Mix are o diagonală de 6,4 Inch, panel IPS și o rezoluție de 1080 x 2040 pixels.  Mai amintim USB TypeC, QuickCharge 3.0 și multe alte chestii interesante pe care le poți găsi, doar când ai telefonul în mână.

Comanda se poate face de aici.mi-mix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank