Xiaomi Mi Band 2 este disponibilă la GearBest, la un preţ excelent

Celebra companie Xioami a prezentat zilele trecute noua versiune de brăţară inteligenta Mi Band 1S, sau Mi Band 2. Spre surprinderea publicului, aceştia au început chiar în ziua lansarii să livreze stocuri impresionante către magazinele din China. Aşadar, Xiaomi Mi Band 2 poate fi achiziţionată începând de azi, de la retailer-ul online GearBest. Xiaomi a păstrat şi de această dată un preţ mai mult decât accesibil pentru brăţară şi anume 10,79 Dolari la GearBest (comanda de la QuickMobile – 130 Lei). Cu prima versiune de brăţară, Xiaomi a înregistrat vânzări de peste 6 milioane de bucăţi în intreaga lume.xx

Ceea ce aduce nou această brăţară foarte accesibilă, este noul senzor optic de monitorizare a bătăilor inimii.(versiunea 2015, fara Heart Rate Monitor!) La partea de design, aceasta a rămas la fel. Probabil vor fi lansate şi noi modele de curele, pentru o mai bună asortare cu cel care o poartă. Brăţara are o autonomie care ajunge şi uneori chiar trece peste 30 de zile, datorită faptului că aceasta nu are un display fizic. Tot ceea ce înregistrează este stocat pe telefon, cu ajutorul conexiuni Bluethoot. Din păcate, este compatibilă doar cu sistemul de operare Android. Cu alte cuvinte, Mi Band 2 este de departea cea mai accesibilă brăţară intelgenta care face aproape de toate: îţi monitorizează somnul; tot ce ţine de fitness; deblochează telefonul;te atenţionează cu alerte prin vibrare şi peste toate, are certificare IP67.

Brăţara va ajunge cu siguranţă şi pe stocul celor de la QuickMobile, cel mai probabil în decursul acestei luni. Până atunci, o poţi comanda direct de la GearBest la un preţ foarte bun, chiar şi cu transport gratis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank