Xiaomi Mi Band 2 cu display OLED este acum la QuickMobile

Noul model de brățară fitness de la Xiaomi este disponibilă în România prin intermediul magazinului QuickMobile. Noul Model Mi Band 2 poate fi comanda acum cu livrare din stoc, pe culoarea neagră la prețul de 249 Lei. Ceea ce aduce nou acest model îmbunătățit de Mi Band 2, este faptul că acum beneficează de un ecran mic OLED și un buton special, așezat sub acest display.

Desigur, diferențe se pot observa și la brățară, unde Mi Band 2 este puțin mai groasă decât Mi Band 1S sau prima versiune, dar totuși își păstrează același design minimalist. La interiorul acestei brățări fitness avem un Bluethoot 4.0, un senzor optic pentru puls, un senzor ADI extra-sensibil și o baterie cu capacitatea de 70 mAh. Cât despre compatibilitatea acestei brățări, Mi Band 2 se poate conecta atât la iOS cât și la Android. Pe Android necesită versiunea minimă de KiKat, iar la iOS, minimum 7.0 .mi band 2 pret

Brățara are certificat IP67, ceea ce înseamnă că este rezistentă la apă și praf. Momentan dețin un Mi Band 1S și vă pot spune ca rezistă la contactul cu apa. Mi Band 2 poate acum monitoriza pașii, caloriile, calitatea somnului, distanța parcursă și de acum te poate avertiza daca îți petreci prea mult timp stând, sau fără mișcare. O chestie bună pentru persoanele care îți petrec mult timp la birou și uită să mai facă câte o plimbare.

Tot cu Mi Band 2 poți să primești diverse notificări, care sunt afișate direct pe ecranul OLED al acesteia. Apeluri, alarme și deblocarea telefonului sunt și ele pe lista de notificări și funcționalități. Per total, o brățară excelentă perntru persoanele care doresc să își monitorizeze activiățile zilnice și nu numai. La cei 249 Lei, Mi Band 2 este un gadget ce merită cumpărat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank