Xiaomi Mi-3S, mai puternic decat Galaxy S5

Specificatii si poze cu cel mai puternic smartphone chinezesc – Xiaomi Mi-3S cu dotari mai bune decat  Galaxy S5 si multe alte telefoane din clasa de varf. Smartphone-ul inca nu a fost lansat oficial, iar cat despre data lui de lansare, nu se stie prea multe, dar cu siguranta in cel mult o luna va ajunge pe piata din China si pe cea din Europa, peste inca o jumatate de luna.

This slideshow requires JavaScript.

Specificatiile lui sunt impresionante de la prima vedere si putem enumera urmatoarele: procesor Quad-Core Krait la 2,5 Ghz, pe un chipset Qualcomm Snapdragon 801 si 3GB de memorie RAM. Cat despre procesorul grafic, se spune ca va fi un Adreno 330 sau o varianta imbunatatita al lui. Memorie de stocare interna va fi de 16GB si 32GB, fara suport pentru microSD. Pe partea de ecran, Mi-3S va fi dotat cu un ecran tip IPS, avand o rezolutie FullHD si o diagonala superba de 5″. Toate acestea vor rula pe cea mai noua versiune de Android – 4.4.3 KitKat.

Telefonul, in China va avea un pret foarte mic – undeva la 300 Euro, iar in europa undeva la 350 Euro. Din poze mai putem observa, ca design-ul sau este asemanator cu predecesorul sau, dar si putine asemanari cu un iPhone, datorita colturilor sale rotunjite. Calitatea materialelor este putin inferioara de cele prezente pe piata noastra, dar cand vine vorba de asemenea specificatii, se cam trece cu vederea peste calitate.

sursa: weibo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank