Xiaomi depaseste Samsung in vanzari

Nu de mult timp, compania Xiaomi nu era cunoscuta pe plan international aproape deloc. Insa in tara sa de origine, lucrurile stateau altfel.  Principalii rivali pe care ii avea in China, erau: Samsung Huawei, Lenovo si alte marci mai putin cunoscute.

Anul acesta, Xiaomi a decis ca trebuie sa se extinda in toata lumea, in special in India si Europa. Au si reusit acest lucru acum cateva saptamani, cand au lasnsat telefonul Xiaomi Mi3 si RedmiNote in India, unde stocul de Xiaomi care numara 15.000 unitati, s-a vandut in doar 3 secunde – o cifra impresionanta atat pentru ei cat si pentru restul rivalilor, care au inceput deja sa isi faca griji.

mi

O alta reusita impresionanta este in tara de origine, unde conform unui raport publicat de canalys, Xiaomi a intrecut toate companiile care erau lideri in vanzarile de smartphone si tablete. Asa ca, Xiaomi a inregistrat o crestere pe piata de 23,3%, cu o diferenta de 5% fata de Samsung.

canalys

La fel si in alte tari in care a fost lansat Xiaomi Mi3, stocurile s-au vandut aproape instant.  Toate aceste vanzari se datoreaza faptului ca, Xiaomi Mi3 Si Redmi Note sunt foarte performante si foarte ieftine – adica partea hardware de ultima generatie, precum si calitatea materialelor foare buna. Un alt aspect al pretului foarte mic pentru o piese de tehnologia noua, este datorata lipsei de promovare si vanzarea directa de la producator. Eu personal cred ca Xiaomi va cucerii toata lumea cu produsele lor foarte bune. Dar mai cred si faptul ca, marile companii se vor impotrivi extinderii acesteia pe meleagurile noastr – Europa si restul lumii.

sursa: canalys

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank