Xiaomi A1 cu Android One disponibil la QuickMobile

Telefoanele cu Android One aduc un nou trend pe partea de software și anume, o experiență de Android pură, clasică și extrem de rapidă. Xiaomi, recent a lansat cel mai nou smartphone al lor, Xiaomi A1 sau Xiaomi 5X. Defapt sunt două telefoane cu același specificații și același design, doar că acest model A1 este echipat cu Android One. După cum am spus mai sus, Android One, este o experiență pură Adnroid, fără aplicațiile instalate de Xiaomi șă fără acel MIUI propriu.

Telefonul Xiaomi A1 stă foarte bine la partea de specificații, iar aici amintim următoarele: procesor Snadragon 625, chipset video Adreno 506, 4GB RAM, USB Type C și un ecran FULLHD. Datorită faptulă că acesta este produs sub sigla Android One, telefonul va primi foarte curând update la Android Oreo, fiind un aspect foarte important în aceste timpuri. Majoritatea producătorilor de telefoane mobile, deseori uită să mai aducă un update nou la telefon, invocând diverse motive. Alegerea unui smartphone care are asigurate următoarele 2-4 updateuri este o alegere foarte bună.

Din păcate, Xiaomi A1 nu este disponibil la noi în țară decât prin foarte foarte puține magazine online. Singurul magazine care adus în premieră acest Xiaomi A1 este Quickmobile și are spre vânzare următoarele versiuni:

Telefonul este disponibil pe două culori, roz și negru și doar o singură versiune de 64GB. Desigur, este suficientă memoria de 64GB, pentru orice iubitor de fotografii sau pentru orice iubitor de muzică. Din caracteristicele telefonului, mai observăm că acesta are o diagonală de 5,5 inch, cu panel IPS, baterie de peste 3.000 mAh și un set de camere duale, în ton cu ceea ce se numește trend în materie de cameră foto pe smartphone. Pe partea de design Xiaomi A1 arată foarte bine, este slim și are o construcție din metal.

Cu toate la un loc, Xiaomi A1 este un mid-ranger de top, pe care îl recomand cu încredere. Poți verifica prețul accesând linkul de mai sus și să vezi pe ce culoare este disponibil chiar acum, în stoc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank