X1 Xtreme sau Gionee Elife E7

Astazi am mai facut o descoperire – am gasit telefonul lansat de Allview sub denumirea de X1 Xtreme – cel mai puternic smartphone de la ei, in varianta lui originala pe nume Elife E7, produs in China, de cea mai mare companie de acolo – Gionee, care au produse prezentate la aproape orice congres de telefoane – deci este o companie cu nume recunoscut pe plan mondial.

Ce diferenta exista intre ele? – cu un singur lucru – in China el este disponibil pe mai multe culori – iar la noi doar pe negru. Totusi la ei exista mai multe variante ale acestui model si anume 2 la numar:

  1. varianta cu 32GB memorie interna si 2GB RAM
  2. varianta cu 16GB memorie interna si cu 3GB RAM

Dar mai exista si varianta 4G care are viteza la procesor putin marita de la 2,2GHz la 2,5GHz, tot pe acelasi chipset Snapdragon 800.

In concluzie, Allview, aduce la noi in tara telefoane foarte puternice, foarte bune si calitative. Nu trebuie sa te lasi dus de nas, ca X1 Xtreme este produs in China, deoarece si S5 tot acolo este produs, dar de alta companie. Pretul de acolo si aici la noi nu difera aproape deloc. Momentan telefon se poate cumpara si de la eMag la un pret foarte accesibil la asemenea specificatii care il fac sa fie rival cu Galaxy S5 si S4 – comanda acum de la eMag la doar 1.969 RON cu reducere 30RONsi transport gratuit. Sper ca si pentru acest smartphone, cei de la Allview sa pregateasca un update la Android 4.4.2  sau chiar la 4.4.3, deoarece la cateva tablete deja a inceput sa se miste treaba bine. Eu iti recomand sa mergi pe acest telefon, deoarece calitativ este mai bun decat S5, iar asa pe scurt, S5 ii mai bun decat el doar la partea de senzori si alte chestii care nu is prea interesante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank