X1 Xtreme mini – cel mai compact smartphone de la Allview

Astăzi a fost lansat cel mai nou smartphone de la Allview – X1 Xtreme mini, adică o variantă mai mică a lui X1 Xtreme. Acesta nu este doar o versiune mai mică şi mai slabă, ci din contră este o versiune mai bună şi aproape la fel de performantă ca şi versiunea mare. Modelul acesta a fost lansat cu ocazia a împlinirii a 10 ani de existenţă Allview pe piaţa din România. Cât despre telefonul în sine, după cum arată în pozele oficiale, pot spune că este cel mai reuşit smartphone de la Allview lansat până acum.

x1 xtreme mini

Acesta are o construcţie din aluminiu, un design foarte slim care semănă destul de bine la partea din spate cu HTC One şi care mai pastrează liniile elegante de la X1 Xtreme. La interirolul acestuia găsim specificaţii care îl pozitionează în clasa de top a telefoanelor. Aici discutăm de componente hardware lansate anul acesta, unde amintim procesorul Krait 400 Quad-Core la 2, 15GHz pus pe chipsetul Qualcomm Snapdragon MSM8274, procesorul grafic Adreno 330 şi memoria RAM de 2GB DDR3. Această configuraţie concurează direct cu telefoanele HTC One, Galaxy S4, Xperia Z1 şi alte modele lansate anul trecut.

La exterior avem o sticla rezistentă la zgârieturi, un panel de la Sharp IPS şi o rezoluţie FullHD pe o diagonală de 4,7 inch. Per total aceasta are o densitate de 468 ppi, ceea ce înseamnâ că avem o densitate foarte bună ce depaşeste si pe Galaxy S5 şi pe HTC One M8. Un punct foarte important, cu care X1 Xtreme o să îţi tragă cu ochiul.

x1 xtrem

În partea din spate avem o cameră de 16MP cu un LED puternic şi un obiectiv puţin ieşit în relief. Camera are o mulţime de funcţii speciale imprunutate şi îmbunătăţite de la X1 Xtreme, iar cea mai importantă este funcţia de autofocus. Sub carcasa de aluminiu avem un acumulator decent de 2.200 mAh, care promite o autonomie de cel puţin o zi şi jumătate. În ajutorul acumulatorului vine versiunea de Android 4.4 KitKat, care este optimizată pentru o autonomie mai îndelungată, precum şi senzorii de proximitate şi lumină.

Pe lângă aceste specificaţii de top, acest model X1 Xtreme mini mai are un difuzor certificat DTS, o memorie internă de 16GB şi un port USB versunea 2.0, care îi asigură o încarcare rapidă a acumulatorului. Per total, X1 Xtreme mini este cel mai bun smartphone de la Allview lansat până acum. Merită toţi banii, iar preţul de 1.299 Lei este mai mult decât accesibil. Decăt să dai banii pe un S4, S5 sau One, mai bine optezi pentru acest model. Sper că X1 Xtreme mini va intra la reducere de Black Friday la eMAG.

sursa: allview

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank