Wink Blaze, smartphone cu senzor de AMPRENTA lansat de eMAG

Probabil mulţi dintre voi nu au aflat că eMAG a început acum câteva luni bune de zile să brănduiască tablete şi telefoane mobile cu numele brand-ului Wink. Până acum, pe site-ul eMAG.ro produsele Wink au început să capteze atenţia publicului din mai multe puncte de vedere printre care cel mai important ar fi preţul. Astăzi însă acest “preţ” s-a transformat în specificaţii, odată cu lansarea noului smartphone Wink Blaze, care vine echipat în premieră cu un cititor de amprentă.

wwi

Datorită acestui senzor, Wink Blaze poate fi luat în vizor de foarte multă lume, deoarece momentan foarte puţine telefoane au un astfel de senzor în dotare. Există o oarecare ascensiune în echiparea telefoanelor cu acest tip de senzor, deaorece pe viitor, aproape orice tip de plată cu ajutorul unui telefon mobil, va fi efectuată prin acest cititor de amprentă care va identifica un utilizator unic, căruia îi va permite să facă o plată. În curând va fi lansat şi sistemul de plata cu amprentă, Google Pay.

Aşadar, Wink Blaze are în dotare acest senzor pe care eu îl văd destul de folositor pe viitor. Însă râmăne de văzut dacă toate tipruile de senzori, vor putea efectua plăţi direct de pe telefon. Probabil vor fi ceva restricţii in funcţie de preţul acestora. În mare parte, telefonul vine echipat cu un procesor Quad-Core la 1,3GHz, 1GB memorie RAM şi un spaţiu de stocare de 8GB.

ww

Pe partea de ecran, avem o diagonala mare de 5 inch, un panel IPS laminat şi o rezoluţie HD 720p, din care rezultă o densitate acceptabilă de pixeli, pentru o imagine limpede şi luminoasă. Ecranul este susţinut de un acumulator care are capacitatea de 1.750 mAh, care din punctul meu de vedere este mic, raportat la ecran, iar la capitolul cameră, Wink Blaze vine echipat cu un senzor de 8MP în spate şi unul de 2MP în partea din faţă. Camera principală este capabilă de a înregistra video FullHD şi în plus are o mulţime de opţiuni pentru fotografiere, special concepute de producător.

Pe partea de software, acesta rulează pe versiunea de Android 4.4 KiKat, fără informaţia că acesta va primi update la Android 5.0 Lollipop. Telefonul poate fi comandat acum, direct din stoc la preţul foarte bun, de 599 Lei.(bonus, Husa Flip) Cu acest model, Wink se poate compara cu o variatate mare de modele lansate sub brand Românesc!

Comments

  1. By mihai

    Reply

    • By Adrian

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank