Weekend-ul laptopurilor la eMag

30Incepand de la laptopurile care au pretul de 699 Lei, pana la cele mai sofisiticate, de gaming, care ajung sa coste 5.699 Lei, toate laptopurile din promotie au reduceri foarte bune. Marci precum Lenovo, Acer, Asus si Dell sunt disponibile la reduceri in acest weekend ( perioada 28 – 31 August ).

Acuma este probabil un moment foarte buna ca sa iti cumperi un laptop, mai ales ca maine poimaine incepe scoala si ar trebui sa au un laptop nou. Preturile la majoritatea laptopurilor sunt foarte accesibile, iar printre cele mai ieftine laptopuri putem enumera: Lenovo IdeaPad G505 la 799 Lei; Lenovo IdeaPAd G50-70 cu 1TB memorie interna si procesor Intel la doar 1.099 Lei.

Pentru cei care isi doresc un laptop putin mai puternic, trebuie sa scoata din buzunar 1.799 Lei pentru Lenovo B5400 care este echipat cu procesor Intel de generatia 5, 4GB memorie RAM si placa video de 1GB. Pentru Toshiba Satellite  L50-B-1KG trebuie sa scoti 2.499 Lei din buzunar, dar vei primi si un cadou insemnat si important – un HDD extern de 500GB. Aceste doua fiind perfecte pentru filme, jocuri si alte programe de care ai nevoie la servici.

Pentru cei care sunt dedicati jocurilor si isi doresc un pc portabil, le recomand laptopul de gaming Asus G750JZ-T4152D care are un discount de 11% – 5.699 Lei, dar care vine echipat cu o memorie RAM de 16GB, placa video foarte puternica de 4GB GTX 880M, procesor Intel Core i7 si un design facut pentru gaming si pentru a mentine o temperatura destul de mica in gaming.

Nu uita insa – toate laptopurile au reduceri de pana la 30% – iar promotia dureaza din data de 28 pana in 31 August! Comanda-ti si tu un laptop de la eMag, deoarece vei beneficia de transport gratuit si poti returna produsul fara nici o problema in 30 de zile. Sustine acest site si cumpara acum.
ofert

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank