Viva i7 primeste update la KitKat

Allview a inceput saptamana aceasta sa lucreze la update-urile pentru tablete. Asadar, saptamana incepe cu update-ul la KitKat 4.4 pentru tableta Viva i7. Tableta face parte din primele produse de la Allview care au in dotare un procesor marca Intel. Asadar, specificatiile sunt numai bune pentru versiunea de Android 4.4 .Cred ca acesta este si primul motiv, pentru care Viva i7 a fost aleasa pentru a primi update-ul acum.

Multa lume se cam plange de versiunea 4.4 care o pun cei de la Allview pentru update. Sper ca au sesizat acest lucru si au pus soft-ul mai bine la punct. Metoda de update este una manuala, deoarece varianta OTA presupune cateva chestii in plus pe care Allview inca nu le “stapaneste” atat de bine.

Toti pasii necesari pentru a face acest update la KitKat ii gasesti aici (sursa). Inainte sa faci update, iti recomand sa iti incarci tableta la maxim si sa nu intrerupi sub nici o forma acest procedeu. Asa ca asigura-te ca il poti face pana la capat, fara intreruperi. Nu folosi alte cabluri USB, decat cel al tabletei.

Daca ai ceva probmele dupa update, iti recomand sa intri in “sistem recovery” si sa dai un “wipe dalvik si wipe cache”. Mai multe detalii le gasesti in link-ul de mai sus!

Inca un motiv ca sa iti cumperi tableta Allview Viva i7 cu procesor Intel. Sper ca urmatoarele stocuri de Viva i7 sa fie deja echipate cu aceasta versiune de KitKat.

viva i7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank