Viva H7 Xtreme – cea mai bună tabletă de 7 inch

Ieri a fost lansată o nouă tabletă puternică de catre Allview. Se numeşte Viva H7 Xtreme şi are specificaţii de top, care o pun în concurenţă directă cu iPad Air sau iPad mini. Porbabil cu puţin peste acestea, deoarece are un preţ incredibil de mic. Aici chiar discutăm de o tabletă foarte bună şi foarte ieftină. Ca şi o altă comparaţie, tableta Nexus 7 2013 ar fi un rival foarte important, deoarece ambele rulează pe versiunea de Android 4.4 KitKat. Un mic avantaj îl are Nexus, deoarece va primi update la Android 5.0 Lollipop.

h7

După cum poţi observa, tableta rată foarte bine la exterior, cu o cameră puţin ieşită în exterior, cu două LED-uri flash şi o ramă metalică pentru un aspect premium. Totul a fost conceput în doar 7,5 mm, care după parerea mea, este o grosime foarte mică, pentru o tabletă atât de puternică. Totusşi partea cea mai impresionantă o avem la interiorul acesteia, unde avem câteva componente hardware de top.

H7 Xtreme este echipată cu un procesor Octa-Core Cortex A7 tractat la o frecvenţă de 1,7 GHz. Lânga acesta observăm o memorie RAM de 2GB şi un procesor grafic Mali 450MP cu 4 nuclee. Această combinaţie de top rulează perfect pe Android 4.4 KitKat, care este foarte bine optimizat. Jocurile şi aplicaţiile sau task-urile de zi cu zi, vor deveni o simplă joacă pentru H7 Xtreme. Spaţiu de stocare suficient, de 16GB, care poate fi extinsă cu un card microSD. După cum ai bănuit deja, tableta face parte din clasa Xtreme, unde mai avem câteva telefoane de top.

La exteriorul tabletei avem o diagonala de 7 inch, un panel IPS HD şi o rezoluţie mai puţin întâlnită la tabletele Româneşti: 1920 x 1200 px, din care rezultă o densitate foarte foarte bună de 323 ppi. Totul este la atingerea degetului, deoarece avem o sticlă OGS, ceea ce înseamnă că nu avem nici un pic de spaţiu între Panel şi sticlă. Culorile presupun că sunt foarte bune, iar calitatea imaginii este pe măsură cu siguranţă.

Pe lânga acestea, H7 Xtreme mai are un acumulator mare de 3.500 mAh, Wi-Fi,Bluethoot, USB 2.0 şi bineînteles este compatibilă 3G. Cât despre partea de cameră, aceasta are în dotare un obiectiv principal de 8MP capabil să înregistreze video la 1080p şi o cameră frontală de 5MP, foarte bună pentru selfie.

Per total, o tabletă foarte bine echipată şi cred că este cea mai compactă tabletă de la Allview. O poţi cumpăra cu încredere la Allview, la preţul de 799 Lei.

hot

sursa: allview

Comments

  1. By Ciprian

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank