Vise spulberate, de Philipa Fioretti – recenzie si pareri

Philipa Fioretti este o scriitoare de origine australiancă iar stilul ei de a scrie te acaparează de la primele rânduri.
Vise spulberate este romanul care prezintă continuarea cărții The book of Love, care surpinde povestea de dragoste precum și alte aventuri prin care trec personajele Lily și William. După ce descoperă adevărata dragoste, viața lui Lily ar trebui să fie pictată doar în nuanțe de roz, dar descoperă că un unchi și un verișor de a căror existență nu știa pot să îl arunce în spatele gratiilor pe iubitul ei William, lasand-o pe aceasta doar cu câinele lor, Otto.
Lily și William descoperă iubirea în carte The book of Love, și fac pregătiri pentru o nouă viață împreună în Roma, unde William urmează să înceapă o nouă slujbă când Poppy, sora mai mare a lui Lily anunță că și-a găsiut un unchi și un verișor de care nu au mai auzit până atunci. Bucuria cu care își întâmpină noile rude se spulberă rapid în momentul în care Andy îl acuză pe William de furt și tentativă de omor. Un fragment valoros dintr-o friză romană i-a fost furată tatălui lui Andy iar acesta îl acuză pe William de acest fapt în timp ce încearcă să o atragă pe Lily de partea lui. Lily trebuie să acționeze rapid pentru a-l salva pe William, a înapoia fragmentul pierdut și a-l aduce pe Andy în fața justiției.
Cu părți egale de farmec și acțiune, Vise spulberate cu siguranță va cuceri inimile cititorilor. Este o carte care combină elemente romantice, mister, aventură și o ușoară tentă comică.
Relația celor două personaje are de suferit datorită faptului că aceștia se află la început, unde nu pot avea încredere deplină și necondiționată unul în celălalt, dar în ciuda îndoielilor, ei fa față provocărilor aduse.
Sentimentul crescut de pericol și suspans este binevenit pe parcursul acestei cărți, iar vânătoarea în care se implică personajele pentru dezlegarea misterelor are niște interesante răsturnări de situație. De asemenea, există și o intrigă secundară care implică istoria familiei lui Lily, care creează propriul mister și propria poveste.
O lectură plăcută, cu un farmec aparte, dar care cere citirea în prealabil a primei cărți, The book of Love, pentru a înțelege pe deplin povestea personajelor și pentru a fi cu adevărat investit în povestea lor.

PRETUL CARTII LA: libris.ro – 29.9 Lei

nemira.ro – 14,95 Lei

bookcity.ro – 31,92 Lei

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank