Vertis 6010 AIM este noul phablet de la Overmax cu ecran de 6″

vertis6010aim_post_overmax_2ENVertis 6010 Aim este alegerea perfecta pentru cei care cauta un ecran la cea mai inalta calitate . Ecranul HD IPS de 6-inch va permite sa navigati confortabil pe Internet si media sau sa cititi notite.

  • Bucurati-va de calitatea ecranului IPS HD si de confortul utilizarii telefonului in toate conditiile.
  • Creeaza propria galerie foto cu camera de 8MP si salveaza-le direct pe telefon sau pe un card microSD de pana la 32 GB

Ecranul de 6-inch ofera operatiuni confortabile ale smartphone-ului in toate conditiile. Indiferent daca vizionati un film sau cititi notite, ecranul asigura un contrast si o reproducere perfecta a culorilor, indiferent de unghiul de vizualizare. Rezulutia inalta va permite sa va bucurati pe deplin de fisierele media, dar in acelasi timp ofera si operatiuni convenabile a celor mai pretentioase aplicatii.

ECRAN HD IPS 6”

Cu ecranul mare de 6-inch puteti fi siguri de un mod confortabil in utilizarea caracteristicilor avansate ale smartphone-ului, in redarea fisierelor media, pentru cititul notitelor si navigarea pe Internet.

CAMERA DE 8 MP

Rezolutia inalta a camerei si 8 GB de memorie interna va permit sa creati propria galerie foto a celor mai importante evenimente din viata voastra.

PROCESOR QUAD-CORE

Procesorul 4×1.3 GHz si 1GB de RAM asigura o rulare fluenta a jocurilor si a aplicatiilor.

DUAL SIM

Un modul DualSim va permite sa folositi doua cartele SIM in acelasi timp. Astfel, puteti echipa al doilea slot cu cartela telefonului de afaceri sau sa il utilizati pentru cartela singurului Internet gratuit din Polonia.

OV-Vertis-6010-Aim_FrontSideCase_ico_PR

SPECIFICAȚII

Sistem:  Android 4.4

CPU: MT 8382

Viteza procesorului: 4 x 1.3 GHz

Tipul ecranului: IPS HD

Dimensiunea ecranului: 6 ”

Rezolutie: HD 1280 x 720 px

RAM: 1 GB

Memorie interna: 8 GB

Baterie: 2600 mAh

Carcasa: Plastic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank