Vertis 2210 Easy – un smartphone usor de folosit

Vertis 2210 Easy, intuitiv si extrem de usor de folosit este un telefon pentru acei care apreciaza solutii functionale si accesibile. Display-ul mare colorat, tastele, camera, contactele foto si caracteristicile suplimentare utile, precum butonul SOS sau lanterna fac utilizarea acestui dispozitiv si mai placuta. Vertis 2210 Easy – pastrarea legaturii cu prietenii si rudele nu a fost niciodata mai simpla!

2210easy_front(stacja-doc)

Desgin

Vertis 2210 Easy este un telefon realizat pentru acei carora le pasa de confort si  utilitate. Cu display-ul colorat de 2.2” si fonturi mari, meniul este perfect clar si usor de citit. Tastele intuitive cu iluminare din spate si solicitarile vocale fac utilizarea telefonului sa fie usoara chiar si in mediile cu lumina scazuta. Caracteristica contactelor foto va permite sa setati pana la 8 contacte cu imagini, astfel putand gasi si apela prietenii sau rudele, fara prea mult effort. Cu toate acestea, este perfect pentru persoanele mai in varsta. De exemplu ar fi potrivit pentru bunicii tai, sau chiar pentru cei care au probleme cu vederea.

2210easy_KVnaFB(2_en)

Prietenos in practica

Cu Vertis 2210 Easy nu trebuie sa iti faci grija ca telefonul “va muri” in timpul unei convorbiri. Bateria durabila ofera mult timp de vorbire, in timp ce statia de andocare, atasata in cutia produsului, permite o incarcare usoara si rapida a telefonului. Vertis 2210 Easy este de asemenea echipat cu o camera, oferind posibilitatea de a face fotografii pentru contactele foto dar si pentru a capta minunatele momente alaturi de familie.

Necesare

Vertis 2210 Easy se descurca excelent in orice situatie. Caracteristica SOS, care necesita doar un singur buton, va permite sa efectuati apeluri de urgenta (la 5 numere selectate), sa informeze membrii familiei sau sa sune la ambulanta. Telefonul are de asemenea o lanterna, radio FM si calculator. Mai mult, exista un autocolant – organizator, atasat in cutia produsului, care va ajuta sa salvati numerele de telefon importante si sa le aveti mereu la indemana.

SPECIFICATII:

NUME Vertis 2210 EASY
Sistem Nucleus OS
CPU (procesor) MT6261M
Viteza procesorului
GPU
Tip ecran TFT
Dimensiune ecran (diagonala) 2.2”
Rezolutie 220 x 176 px
RAM 32 MB
Memorie 24 MB
Camera Spate: 0.3 MP
Senzori Nu
Cititor de card Micro SD De pana la 32 GB
Modem 3G Nu
Single Sim 850/ 900/ 1800/ 1900 MHz
Altele Micro USB, MiniJack, Bluetooth, Radio FM
Baterie 1000 mAh
Dimensiuni 121 x 58 x 12.8 mm
Greutate 85 g
Carcasa Plastic
Culoare Negru
Cutia produsului contine: O statie de andocare, un incarcator, un autocolant (organizator)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank