Vanzarile celor de la Xiaomi au crescut foarte mult in acest an

Xiaomi este cu siguranta o companie mai putin cunoscuta in Romania, dar care a inregistrat o crestere pe piata mondiala de peste 20%.  Acest procent inseamna ca lumea a inceput sa isi dea seama cat de bune sunt produsele marca Xiaomi. Si in ultimul rand, au simtit ca marca de pe telefon nu mai conteaza aproape deloc in momentul de fata.

Xiaomi a lansat in aproape toata lumea cateva telefoane mobile cu specificatii de top, dar la preturi foarte mici. Aici vorbim de modelul Xiaomi Mi3, Redmi 1S si Redmi Note care s-au vandut mai bine decat telefoanele marca Samsung sau HTC. Pana in momentul de fata, Xiaomi a vandut 44 milioane de telefoane in intreaga lume. Target-ul pentru acest an 2014, este de 60 milioane. Multa lume speculeaza ca vor depasi acest prag, deoarece recent au lansat cel mai puternic smartphone de la ei: Xiaomi Mi4 – adica o varianta mai premium si imbunatatita a lui Mi3.

mi4

Acest model Mi4 concureaza cu cele mai de top telefoane in momentul de fata: S5, M8, G3, Z3 si iPhone 6. Doar ca acest Mi4 costa cat un Galaxy S4 sau un HTC 816. Pretul acestui model nu va depasi pragul de 1.800 – 1.900 Lei in Romania. In alte tari insa, pretul va fi putin mai mic ( undeva la 1.600 Lei ).

Modelele Mi3 Si Redmi 1S se vand destul de greu in Romania, deoarece populatia nu este inca familiarizata cu acest brand. Eu folosesc momentan un Xiaomi Mi3 si pot spune ca sunt foarte multumit de el. Calitate si performanta la bani putini. Toate modelele lansat pana acum de Xiaomi le poti cumpara de la eMag; * poti da un search pe acest site si vei gasi mai multe informatii despre stoc si pret.

Mare intrebare la care inca nu avem raspuns: va reusi Xiaomi sa ajung la 60 milioane de telefoane vandute in acest an?

sursa: xiaomi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank