Vanzari record pentru iPhone 6 si 6+

6+

Apple a anuntat astazi, primele rezultate privind vanzarile celor doua modele proaspat lansate: peste 10 milioane de unitati vandute in toata lumea in prima saptamana. Aproape cu 1 milion si ceva mai mult decat s-au vandut modelele iPhone 5S si iphone 5, la lansarea lor, in prima saptamana.

Desi au stocurile limitate, cei de la Apple si-au propus sa mai produca in urmatoarele saptamani un nou stoc de 4 milioane de unitati, pentru fiecare model. Momentan, majoritatea comenzilor din intreaga lume nu sunt onorate, deoarece aceste modele sunt disponibile doar la precomanda. Putine unitati au ajuns pe stocurile magazinelor, dar care s-au vandt mai bine decat painea calda.

Vanzari mai mari a inregistrat iPhone 6, deoarece a fost produs in mai multe unitati, decat iPhone 6 Plus. Lansarile nu au avut loc aproape in toata lumea, dar in maxim 1  saptamana, noi tari vor primi ambele modele de iPhone. La noi in Romania, ambele modele pot fi comandate de la eMag, la preturi foarte bune. In plus, iPhone 6 este deja pe stoc la eMag, iar livrarea se face foarte rapid, in cazul in care iti doresti sa ai acest model foarte repede.

sursa: macrumors

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank