Vanzari record pentru Galaxy S5

Potrivit unui raport intocmit de compania Samsung si publicat pe siteul oficial, rezulta faptul ca vanzarile lui Galaxy S5 au depasit in prima zi vanzarile lui Galaxy S4 cu peste 30%. Telefonul a fost lansat in peste 120 de tari, inclusiv Romania, iar la noi, cele mai multe vanzari au fost inregistrate de catre operatorii de telefonie mobila gen Orange, Vodafone, Cosmote, dar si pe mediul online, gen eMag, Flanco si multe alte magazine.  Cifrele la noi in tara nu sunt mari, iar primele estimari arata ca s-au vandut nu mai putin de 500 de bucati in prima zi – de ce asa putine?

Samsung Galaxy S5

Deoarece Galaxy S5 nu aduce imbunatatiri foarte importante, iar singurele diferente fata de Galaxy S4 sunt: scannerul pentru amprenta, senzorul pentru puls, certificat IP67 si un chipset nou – Snapdragon 800. Deci mare lucru nu aduce acest “super”telefon” in afara de pretul sau foarte mare si de calitatea materialelor foarte slabe.

Pretul in Romania, porneste de la 3.000 RON, iar eu personal iti recomand sa ramai la Galaxy S4 ( care costa acum doar 1.699 RON varianta Black Edition la eMag ). Vezi lista de unde poti comanda online un Galaxy S5 – lista magazine

Pe viitor, am sa pregatesc un articol in care am sa te conving, sa ramai la Galaxy S4 si in nici un caz sa nu iti cumperi un S5, doar in cazul in care ii mai scade pretul.

Alte cifre:

  • Galaxy S4 s-a vandut in peste 10 milioane de bucati in prima luna
  • Galaxy S3 s-a vandut in 10 milioane de bucati in 50 de zile
  • Galaxy S2 s-a vandut in 10 milioane de bucati in 5 luni
  • iar Galaxy S s-a vandut in 10 milioane de bucati in 7 luni

 

sursa: Zdnet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank