V1 Viper S primeşte update la Android 4.4 KitKat

După o lungă perioadă de aşteptare în care am avut câteva update-uri importante la anumite telefoane de la Allview, astăzi a venit rândul telefonului V1 Viper S să primească update la versiunea de Android 4.4 KitKat. Cele mai importante îmbunătăţiri pe care le aduce acest update sunt:

 • remedierea unor bug-uri semnalate până acum
 • îmbunătăţirea traducerii
 • o stabilitate mai bună
 • o interfaţă mai rapidă şi mai frumoasă
 • autonomie mai buna, datorită optimizării de calitate

Toată procedura, inclusiv paşii pe care trebuie să îi urmezi cu mare atenţie, îi poţi găsi aici. Înainte să dai drumul la acest update, eu îţi recomand să faci un back-up la tot ce ai şi nu uita umratorul aspect: trebuie să ai bateria încarcată la maxim. O sa ai nevoie de un card microSD, fara de care nu iti recomand sa incepi procedura. Dacă întâmpini ceva probleme dupa update, poţi intra in “sistem recovery”, de unde selectezi “wipe dalvik” şi “wipe cache”. Dupa care selectezi reboot şi aştepţi un pic mai mult, pentru ca noua versiune să se încarce.

Îţi mai recomand să faci un test nou în AnTuTu, pentru a vedea dacă performanţele au scăzut sau sunt mai bune. În unele cazuri, update-ul la Android 4.4, duce la un scor mai mic in AnTuTu, ceea ce înseamnă că s-a lucrat mai bine la partea de stabilitate, decât la partea de performanţă. Trimite şi prietenilor tăi acest articol, pentru ca să afle şi ei de acest update!

Comments

 1. By Kato

  Reply

  • By Adrian

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank