V1 Viper S 4G – un smartphone nou de la Allview

4g

Cel mai nou smartphone de la Allview V1 Viper S a fost lansat astazi, fara prea mare reclama. Acest model aduce primul modul LTE 4G integrat intr-un smartphone marca Allview. Dupa cum am mentionat mai sus, acest se incadreaza in clasa de mijloc, dar cu tendinte de top, fiindca are specificatii impresionante. Totusi, l-am incadrat in aceasta clasa, deoarece are o constructie din plastic si un procesor Quad-Core pe un chipset Snapdragon 400, care il avem pe absolut toate telefoanele mid-range. In aceasta categorie mentionez: HTC 816, LG G3 S, HTC One mini 2.

Acest model de V1 Viper S 4G aduce aproape zero schimbari pe partea de design, fata de modelul sau mai vechi. La interior avem ceva modificari, iar aici vorbim de urmatoarele: memorie RAM 2GB, memorie interna 16GB, accelerator grafic Adreno 305 ( care la fel il gasim si pe modelele mentionate mai sus ), camera princpala de 8MP, camera secundara de 5MP si un acumulator de 2.000 mAh.

vipers

La exterior avem un profil slim, care masoara doar 6,9 mm si un material plastic. In partea frontala avem o sticla Gorilla Glass 3 pe post de protectie, o rezolutie HD 720p, o diagonala de 5.0″ si o tehnologie IPS, pentru cele mai bune unghiuri si culori naturale. Totul ruleaza pe cea mai nou versiune de Android – 4.4 KitKat far aprea multe modificari de la Allview.

Viper S 4G mai dispune de Bluethoot versiunea 4.0, un port microUSB versiunea 2.0 si de un slot microSD care suporta maxim 32GB. In mare parte, acest model este putin mai slab pe partea de camera, fata de modelul V1 Viper S, dar putin mai scump.

Chestia asta cu 4G, nu prea isi are farmecul, deoarece la noi in Romania inca nu avem reteaua 4G cu adevarat. Aceasta presupune viteze de 150 Mbps, pe cand viteza maxima pe care o avem de la operatorii de telefonie mobila este de maxim 100 Mbps ( in cel mai bun caz ).

vip vip1

Comments

  1. By Ciprian

    Reply

  2. Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank