V1 Viper L – un nou smartphone elegant de la Allview

Un nou smartphone elegant îşi face apariţia pe site-ul Allview.ro – este vorba de un nou model vin clasa V1 Viper, care se remarcă printr-un design mai elegant şi care păstrează anumite trăsături specifice acestei clase. V1 Viper L este un smartphone subţire ce măsoară doar 8,6 mm în grosime şi dispune de un capac cu textura lucioasă care reflectă lumina sub formă de raze, creând astfel modele unice care vor atrage multe priviri. Modelul va fi disponibil în două culori, alb şi negru.

viper LLa partea de specificaţii, Viper L are în dotare un procesor Quad-Core, 1GB memorie RAM, un procesor grafic Mali 400MP şi 8GB memorie internă. Versiunea de Android 4.4 KitKat este deja instalată pe acesta, datorită căruia vei avea parte de o interfaţă frumoasă, rapidă şi uşor de folosit. Pe partea de ecran, acesta are o diagonală de 5 inch, o rezoluţie de 854 x 480 px şi un panel LCD simplu.

viper l 2

Desigur avem şi cameră principală de 5MP cu funcţia de autofocus, precum şi una secundară de 2MP. Langă cea din faţă, avem senzorii de lumină şi proximitate. Camera principală este capabilă de a înregistra video FullHD la 30 fps. Cu această cameră principală, vei putea suprinde fotografii foarte bune, la rezoluţii înalte.

La capitolul conectivitate, Viper L dispune de Bluethoot 4.0, Wi-Fi, 3G, USB 2.0, Jack de 3,5 mm şi desigur un difuzor puternic certificat DTS. Totul este susţinut de un acumulator cu capacitatea de 1.950 mAh. Din punctul meu de vedere, pentru cei 599 Lei şi pentru designul său foarte frumos, Viper L este un smartphone perfect pentru cei care îşi doresc o diagonală mare şi puţină eleganţă.

sursa: allview

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank