V1 Viper E – un nou smartphone elegant de la Allview

kit

Cei de la Allview s-au pus foarte bine pe telefoanele mobile, iar astazi au lansat un nou smartphone de clasa medie sub numele de V1 Viper E. Acum cateva zile au mai lansat un smartphone din clasa V1 Viper, S4G. Modelul lansat astazi pare sa fie cel mai frumos din aceasta gama. Acesta pastreaza curbele de la primul model de Viper, dar cu o mica schimbare spre bine. Dimensiunile au fost putin reduse, iar calitatea materialelor a fost imbunatatita. Per total, un smartphone cu un design prietenos, pe gustul tinerilor.

La interior, acest Viper E are cateva componente destul de bune. Procesorul este Quad-Core, dus la ofrecventa de 1,3 Ghz, 1GB memorie RAM si 8 GB memorie interna. Pe partea de grafica, avem un procesor Mali 400, care este deja depasit de Adreno 305 cu mult. La capitolul software, acest smartphone sta foarte bine: ruleaza pe cea mai noua versiune de Android, 4.4 KitKat – fapt ce va atrage mai bine cumparatorii, fata de modelele care au doar Jelly Bean.

La partea frontala avem o diagonala ce masoara 4.5″ si o rezolutie 480 x 854 px. Ecranul este de tip IPS, OGS si acoperit de o sticla DragonTrailX – asemanatoare cu Gorilla Glass 2. Densitatea este acceptabila pentru aceasta diagonala, dar cred ca tehnologia IPS si sticla de protectie ne face sa uitam de aceste doua minusuri. Densitatea ecranului ajunge pana la 217 ppi.

qu

In partea din fata avem o camera de 2MP, un senzor de proximitate, lumina si bineinteles la interior senzorul accelerometru. In partea din spate avem o camera de 8MP cu un LED potrivit pentru a face poze in medii mai intunecate. Sub capacul de plastic care se poate indeparta, avem un acumulator de 1.800 mAh, suficient pentru a tine telefonul pornit cel putin o zi.

Pe partea de conectivitate avem urmatoarele: Bluethoot 4.0, Wi-Fi, 3G, Jack de 3,5mm si USB 2.0 ( viteza de incarcare a acumulatorului – mai putin de 2 ore ). Telefonul mai beneficieaza de o multime de functii speciale pe partea de camera si  bineinteles de slotul microSD, care suporta 32GB.

Pretul telefonul este foarte bun, si il poti cumpara la doar 649 Lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank