V1 Viper E primeste update la Android 5.0 Lollipop

Un nou smartphone din portofoliul celor de la Allview se poate bucura de noua versiune de Android, 5.0 Lollipop. Este vorba de un smartphone nou, care are un raport pret/performanta foarte bun – Allview V1 Viper E. Începând de azi, procedura de update este disponibilă pe site-ul Allview.ro, la sectiunea “Descarca” , pe pagina telefonului.

vv

Acest update aduce noi funcţii pe partea de cameră, unde Allview enumeră: Charm Cam, Chameleon şi multe altele, în special efecte speciale pentru camera frontală. Desigur, o stabilitate îmbunătăţită, animaţii noi şi un plus de perfromanţă. Desigur şi autonomia telefonului poate creşte simţitor, dacă totul a fost foarte bine optimizat. Aşteptăm cu nerbăbdare şi alte update-uri la Android 5.0 Lollipop, pentru mai multe telefoane Allview, deoarece cererea pentru această versiune de Android este foarte mare.

***Înainte de update, eu îţi recomand să ai acumulatorul încărcat la maxim şi de precauţie, să faci un back-up la tot ce ai pe telefon. Urmează cu atenţie paşi de update aici.

Allview E3 Sign, precum şi Allview E2 Jump, vor fi probabil pe lista de update la Android Lollipop. Singurul model din Gama E, care vine echipat cu Android 5.1 Lollipop, este noul smartphone E3 Living. Modelul E2 Living, probabil nu va mai primi acest update, însă nu se ştie cu siguranţă.

Comments

  1. By Cristi

    Reply

  2. By Cristi

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank