UTOK lansează un smartphone nou – 451D

UTOK 451D este noul smartphone lansat de UTOK. Modelul se încadrează în clasa celor accesibile, deoarece are un preţ foarte bun, care o să te atragă atunci când îţi cauţi un smartphone nou şi ieftin. Modelul face parte din seria 400, unde mai avem înă 5 telefoane la preţuri foarte bune. Cel mai bun din categoria sa este UTOK 450Q care vine echipat cu Android 4.4 KitKat şi un ecran frumos – aici poţi citi un articol despre acest smartphone.

451d

Modelul lansat ieri, combină camera de 5MP cu o diagonala frumoasă şi un ecran de tip IPS cu o sticla OGS. Adică fără distanţă intre panel şi sticla de protecţie. Rezoluţia nu este cel mai bun aspect al lui 451D, dar la o asemenea diagonala de 4,5 inch, avem o densitate de aproximativ 200 ppi – ceea ce este destul şi chiar puţin peste măsură, pentru un smartphone ce costă doar 449 Lei.

La interior avem un procesor Dual-Core tractat la 1,3 GHz, pe un chipset MediaTek de generaţie mai nouă. Lângă acest procesor, avem o placă video Mali 400MP şi o memorie RAM destul de mică, de doar 512MB. Cred că o combinaţie de 1GB era mult mai bine venită, chiar dacă se utiliza un tip de memorie mai inferioară la performanţă. Memorie internă de 4GB, care se poate extinde cu ajutorul unui card microSD. Recomand să îţi cumperi şi un card atunci când îţi comanzi telefonu, deoarece cei 4GB nu o să îţi fie suficienţi.

451dd

Sub capacul din spate avem un acumulator mediu, de 1.560 mAh, care îi asigură telefonului o autonomie de cel mult 30 ore, la o utilizare normală. Dacă îţi place să te joci pe el, nu va rezista mai mult de 5-8 ore. Oricum nu vei putea rula orice joc din Play, deoarece avem specificaţii la limita.

451D rulează pe versiunea de Android 4.2 Jelly Bean, care mi se pare deja depaşită din orice punct de vedere. Mă gândesc că cei de la UTOK vor face tot posibilul să aducă versiunea de KitKat pentru acest model. În concluzie, 451D este un smartphone accesibil, dotat cu senzorii necesari pentru a îi asigura o autonomie mai îndelungată şi care are o cameră buna de 5MP. Construcţie bună si un aspect elegant în mână. La cutie vei primi şi o pereche de căşti, care am auzit că sunt de o calitate bună.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank