UTOK lanseaza Stellar Elite cu camera de 13MP

Un nou smartphone îţi face apariţia pe site-UTOK.ro – Stellar Elite este cel mai nou smartphone pe care UTOK îl aduce la noi în ţară. Telefonul se deosebeşte faţă de restul modelelor din portofoliu, printr-un design mai frumos datorită capacului spate şi a curbelor fine de pe conturul acestuia. Modelul Stellar Elite poate fi comandat acum direct de pe site-ul oficial la preţul  de 899 Lei. Livrările pentru acest model vor începe foarte curând.

stellarÎn acest preţ intră un smartphone mid-range, care are în dotare un procesor Quad-Core MediaTek la 1,3 Ghz, 1 GB memorie RAM şi 16GB memorie internă. Procesorul grafic nu este specificat momentan, dar eu mă gândesc la un Mali 400MP, care face faţă ecranului de 5 inch şi rezoluţiei 720p HD. Modelul dispune de un panel IPS, care este luminat de un acumulator cu capacitatea de 2.000 mAh, care la rândul său este ajutat de senzorii de lumină şi proximitate. La partea de conectivtate, acesta dispune de Wi-Fi, 3G, GPS, Bluethoot, RadioFM, port MicroUSB şi un Jack de 3, 5mm –  un pachet standard.

stelarPrincipalele caracteristici ale acestuia sunt camera principală de 13MP, cea secundară de 2MP şi căştile Blaupunkt incluse. Desigur, camera principală este capabilă de a înregistra video FullHD, iar interfaţa acesteia îţi permite să fotografiezi într-o mulţime de moduri. Stellar rulează pe versiunea de Android 4.4 KitKat, fără nici o modificare din partea UTOK. Acesta mai beneficează de câteva aplicaţii bonus oferite de UTOK, pe care te las să le descoperi, cumpărând acest model nou de smartphone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank