UTOK Fury este un nou Octa-Core accesibil

Un nou smartphone şi-a făcut apariţia pe site-ul UTOK. Este vorba de un nou smartphone echipat cu un procesor Octa-Core şi care are o denumire puţin mai ciudată – FURY. Prima dată m-am găndit că au ales acest nume de la filmul Fury, dar după ce am văzut specificaţiile acestuia am observat că într-adevăr se poate numi un smartphone furios. Până să ajungem la partea de specificaţii, trebuie să ştim că acest model Octa-Core este deja disponibil pe site-ul UTOK la preţul de 999 Lei.  Pentru cei care nu îşi permit acest smartphone fără un abonament, magazinul online UTOK îşi pune la dispoziţie posibilitatea de a-l achiziţiona în rate fixe prin cardul StarBT sau BRD Finance. Nu este complicat, doar că trebuie să fii angajat.

fury 2

 

Acum să vorbim puţin despre specificaţiile acestui smartphone FURY. La capitolul hardware, telefonul vine echipat cu un procesor Octa-Core tractat la 1,7 GHz pe un chipset MediaTEK 6592. Modelul acesta este deja folosit pe multe din telefoanele disponibile pe piaţa din România şi deja cam ştim de ce este în stare. Lângă acesta, avem un procesor grafic Mali 450 MP4 cu 4 nuclee şi o memorie RAM de 2GB. Din punctul meu de vedere, această combinaţie ar trebuie să îţi asigure performanţă din toate punctele de vedere, iar aici intră: interfaţă rapidă, animaţii frumoase, playback la 1080p, rezultate bune în benchmark şi un gaming pe măsura aşteptărilor. Desigur, dacă cei de la UTOK îmi vor trimite acest smartphone pentru review, am să pot spune cu siguranţă daca acesta face faţă tuturor încercărilor de peste zi.

Pe partea de software, UTOK FURY rulează pe versiunea de Android 4.4 KitKat “pure-android” – adică fără nici o modificare din partea lor. Asta înseamnă că vom avea o interfaţă simplă şi foarte uşor de utilizat. La capitolul ecran, acesta are o diagonală de 5 inch, cu o rezoluţie HD 720p şi un panel IPS OGS. Din acest punct de vedere, se aseamănă foarte bine cu Allview P6 Energy. În interiorul acestuia mai avem o memorie internă de 16GB, care poate fi extinsă cu un card microSD.

fury 3

Nu ducem lipsă de nimic pe partea de conectivitatea, deoarece avem Bluethoot 4.0, un port microUSB, Wi-Fi, 3G, 2 x SIM, Radio FM, Jack de 3,5 mm şi GPS. Este echipat şi cu senzorii esenţiali pentru o autonomie mai îndelungată, iar aici amintim de senzorul de proximitate şi lumină. Mai spre exterior, avem o cameră secundară de 2MP şi o cameră principală de 13MP. Totul este susţinut de un acumulator cu capacitatea de 2.000 mAh, despre care cred că nu va rezista mai mult de 1 zi şi ceva.

Un cadou special din partea celor de la UTOK, este că în pachet vei găsi o pereche de căşti de tip “in-ear” de la Blaupunkt. Râmăne de văzut dacă şi acestea se vor ridica la aşteptările utilizatorului care ar trebui să plătească 999 Lei pentru acest FURY.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank