UTOK Dorel si Explorer – doua telefoane certificate IP67

UTOK lansează astăzi două modele noi de smartphone, sub denumirea de UTOK Dorel şi UTOK Explorer. Aceste două modele noi, sunt certificate IP67, ceea ce înseamnă că avem primele smartphone-uri Româneşti, rezistente din toate punctele de vedere. Ambele modele rezistă foarte bine la impactul cu apa, praf şi sol.

ruggedDin punctul de vedere al designului, ambele modele sunt identice, culoare fiind singurul aspect care le diferenţiază după nume. Ambele au acelaşi preţ şi o carcasă foarte rezistentă, făcută special pentru a proteja cât mai bine aceste două telefoane.

Partea care m-a amuzat cel mai tare pe mine, este denumira lui UTOK Dorel. Toţi ştim că, Dorel este un personaj din reclamele de la TV, unde doar el reuşea să facă o ispravă care să compromită toată lucrarea. Cred că cei de la UTOK s-au inspirat din acest personaj, pentru a prinde cât mai uşor la public, acest smartphone UTOK Dorel.

rugTotuşi ambele modele dispun de o cameră principală de 5MP, un procesor Dual-Core şi chiar rulează pe sistemul de operare Android 4.4 KitKat. Principala piesă lipsă de pe acest smartphone, este sticla de protecţie Gorilla Glass 3, care nu ar trebuii să lipsească de pe nici un smartphone rugged. Dar la acest preţ, nu trebuie să o luam ca pe un minus. Per total, avem un smartphone compact, cu o diagonală de 3,5 inch şi un acumulator bun.

Oricum, eu abea aştept testarea acest telefoane, deoarece multe din telefoanele care se lăudau cu această certificare IP67, picau testul de apă şi praf. Telefoanele pot fi cumpărate acum, direct de la magazinul online UTOK, la preţul de 599 Lei. Pentru mine, ca viitor inginer, mi-ar prinde bine un asemnea smartphone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank