UTOK Dorel 2 pune autonomia si durabilitatea pe primul loc

Un nou angajat pe santierul UTOK îţi face apariţia pe siteu-ul oficial al firmei – este vorba de noul coleg Dorel 2, care promite să lucreze mai mult decât Dorel 1 şi să aibă o rezistenţă mai bună la efort. Desigur, pentru cei care au aflat deja de seria Dorel ştiu deja că UTOK se referă la noile telefoane “rugged”, produse special pentru persoanele care au un loc de muncă mai dificil sau care pur şi simplu nu acordă prea multă atenţie telefonului mobil. Utok Dorel 2 este noul telefon simplu, care poate fi cumpărat începând de azi la doar 299 Lei.

utok dorel 12

După cum se poate observa în imaginea de mai sus, acesta este certificat IP68, rezistă foarte bine la şoc dacă este scăpat de la 1 m înalţime şi cel mai important, este că are o autonomie de 7 zile, ceea ce ar fi suficient pentru o persoanal plecată în deplasare pe şantier.Cât despre această certificare IP68, eu aş recomanda cât mai multă atenţie la praf şi mai ales la apă. Desigur acesta va rezista cu brio în condiţii meteo de ploaie sau orice altceva de genul.

dore

Cât despre construcţia telefonului, Dorel 2 vine cu un body special făcut pentru a absorbii şocurile şi pentru a proteja componentele interioare ale acestuia şi chiar pentru un grip mai bun, în situaţiile de urgenţă.

Deși este un telefon clasic, UTOK Dorel 2 surprinde prin funcționalitatea oferită. Conexiunea Bluetooth, slotul microSD, tehnologia Dual SIM, camera foto, radio FM, lanterna ușor de utilizat și redarea fișierelor audio în format .mp3 sunt cele mai importante funcții, iar autonomia ridicată a telefonului îți va permite să te bucuri pentru mult timp de noul UTOK Dorel 2.

dodod

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank