UTOK 500Q HD – un nou smartphone accesibil

500q

Astazi cei de la UTOK au lansat un nou smartphone sub numele de UTOK 500Q HD, care este o varianta mai buna al lui 500Q ( care nu mai este disponibil incepand de azi ). Acesta are un pret foarte bune pentru specificatiile pe care le are in dotare. Acesta nu seamana deloc cu vechiu 500Q, deoarece are un design nou,  mai aratos si mai elegant. Probabil ca cele doua litere HD iti dau impresia de un ecran HD, dar nu in acest caz, fiindca el are o rezolutia qHD, adica mai mica decat HD, dar nu cu mult.

  • Pretul lui 500Q HD este de 699 Lei la UTOKcomanda acum

Principalele caracteristici alei lui 500Q HD, cu care doreste sa ne impresioneze si sa ne faca sa il cumparam sunt: procesor Quad-Core @ 1,3 Ghz, ecranul de tip IPS, diagonala de 5.0″ si camera de 13MP. Pe langa acestea, mai avem un procesor grafic Mali 400 MP, o rezolutie 540 x 960 px, cu o densitate de ~ 220 ppi; o memorie RAM de 1GB; memorie interna cam mica – 4GB dar avem posibilitatea de a pune un card microSD pe care il recomand sa il cumperi impreuna cu telefonul; camera de 3,2MP in fata, 13MP in spate,  un acumnulator cam mic, de 2.000 mAh si versiunea populara de Android 4.2 Jelly Bean.

500q.cadou

Pe partea de conectivitate acesta este dotat cu: Bluethoot 4.0, Wi-Fi b/g/n, 3G, GPS, radio FM si GPRS. Si pe partea de senzori stam bine, deoarece avem senzorul de proximitate, lumina si accelerometru. Pana acum, foarte bine echipat pentru un asemenea pret, zic eu, mic. Pe laterale avem un port microUSB, un port pentru microSD si un Jack de 3,5 mm.

Daca doresti sa il cumperi, iti recomand sa o faci direct de la UTOK, deoarece beneficezi de o multime de facilitati importante – vezi beneficiile UTOK aici. In plus, ai si o cartela de 5 Euro inclusa in pretul de 699 Lei. cei de la UTOK iti pun la dispozitie si husa, folie pentru 500Q HD, precum si carduri microSD la preturi foarte bune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank