UTOK 500Q HD primeste update la KitKat

kitkatEchipa care este responsabila de partea software la UTOK, da semne ca incepe sa se miste din ce in ce mai bine. Astazi au lansat ultima versiune de Android pentru smartphone-ul UTOK 500Q HD. Telefonul a fost lansat foarte recent, dar cu o versiune de Android deja depasita din toate punctele de vedere. 500HD este aproape cel mai bun smartphone din portofoliul lor, dupa celebrul Octa-Core 5008, care inca nu a primit acest update. Nu exista insa nici o sursa care sa spuna ca si acest 5008 va primi update la KitKat foarte curand.

Deci cei care isi doresc un smartphone de la UTOK, cea mai buna alegere ar fi cele echipate cu Android KitKat – iar cel mai bun deal il poti face cu 500Q HD echipat cu Android 4.4 .

Cei de la UTOK mai au doar un sigur smartphone echipat cu Android 4.4 KitKat – UTOK 450Q, care are in dotare un procesor Quad-Core si un ecran ce masoara 4,5″. Mai multe detalii despre acest 450Q si cateva pareri le poti gasi in articolul de aici.

Pentru a instala aceasta versiune de Android pe 500Q HD trebuie doar sa intri pe site-ul dedicat update-urilor aici si sa introduci cateva detalii despre telefonul tau. In cel mai scurt timp vei rula pe ultima versiune de Android, care aduce o multe de imbunatatiri pe partea de interfata si stabilitate. Cateva animatii noi si rezultate “noi” in aplicatiile de tip benchmark. Ruleaza orice aplicatie de tip benchmark inainte si dupa acest update, pentru a vedea imbunatatirile la capitolul performanta.

Telefonul are specificatiile necesare pentru a rula fara nici o problema versiunea de Android 4.4 KitKat.

* telefonul 500Q HD costa 699 lei la UTOK

kitkat pe 500q

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank