UTOK 5008 – un nou Octa Core la pret bun

Cei de la UTOK au aduc un nou smartphone in gama lor de produse – UTOK 5008, un smartphone Dual-SIM si cu un procesor puternic Octa-Core. Momentan telefonul inca nu a aparut pe siteul oficial UTOK, doar in oferta celor de la eMag. Probabil ca inca nu au terminat reclamele cu acest smartphone mare si puternic. El are un pret foarte bun, iar de la eMag il poti cumpara la incredibilul pret de 999 Lei – comanda aici. Se mai poate cumpara si la abonament Vodafone incepad cu 657 Lei la un abonament de 15 Euro/luna. Cea mai buna afacere o faci, daca il cumperi la abonamentul de 11 Euro, la un pret de 760 Lei – fapt ce il face sa fie cu adevarat cel mai accesibil Octa-Core in momentul de fata.

La prima vedere, putem observa ca avem de a face cu un smartphone mare si frumos. El masoara doar 8 mm in grosime, 146 mm in inaltime si 71 mm in latime. Deisgnul sau este unul simplu, cu un capac din material foarte bun pe spate, iar in partea frontala avem o sticla rezistenta, de buna calitate. Inca nu stiu daca este de tip Gorilla, sau DragonTrail-X, dar curand voi afla si acest lucru. Diagonala ecranului este de 5.0″, cu o tehnologie de tip IPS OGS, o rezolutie HD 720p, cu o densitate de peste 250 ppi.

Pe partea hardware, telefonulu 5008 este dotat cu un procesor Octa Core MediaTek tractat la 1,7GHz. Memoria RAM este de 2GB si memoria interna pentru stocare este de 8GB. Procesorul video este Mali 450. Bineinteles, acesta suporta un card microSD de pana la 32GB. Recomand sa iti cumperi si un card, deoarece o sa ai la dispozitie din 8GB, aproximativ 5-6GB pentru stocare pozelor si melodiilor – cumpara de la eMag un card de 8GB  – comanda aici.

In partea din spate putem observa o camera frumos asezata pe partea din dreapta sus, iar langa ea un LED rotund pentru a face poze frumoase in lumina scazuta.  Obiectivul este unul de 8MP care este capabil de inregistrare FullHD 1080p, iar la partea frontala avem o camera de 5MP, suficienta pentru un selfie bun.

Pe partea software, telefonulu 5008 este echipat cu versiunea de Android 4.2 JellyBean, care spun eu, este cam veche. Sper ca in viitorul apropiat acesta sa primeasca update la KitKat, deoarece are specificatiile potrivite pentru acest update.

Acumulatorul este de o capacitate de 2.500 mAh care promite sa tina telefonul pornit, in conditii normale de utilizare, de la peste 9 ore pana la maxim 14 ore. Un acumulator normal, intalnit pe multe telefoane cu o asemenea diagonala si cu un asemenea procesor.

Pe langa acestea, el mai este echipat cu cei trei senzori importanti: lumina, proximitate si compas. Pe partea de conectivitate este dotat cu un port microUSB, Wi-Fi  si un Jack de 3,5mm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank