Urzeala tronurilor – reducere 50% la toate titlurile

Inca nu ti-ai cumparat colectia Urzeala Tronurilor scrisa de George R.R. Martin? Probabil ca inca nu ai auzit de reducerea de 50% oferita de Nemira, la toate titlurile care fac parte din Urzeala Tronurilor. In plus, vei beneficia de transport gratuit la tot pachetul de carti. Iti spun eu ca merita sa le cumperi acum, deoarece fara reducerea de 50%, pretul lor este cam mare, pentru un cititor de rand. Poti sa dai comanda acum de aici, deoarece aceasta promotie nu va dura mult timp.

In tot pachetul si vei putea gasi urmatoarele carti:

  • Dansul dragonilor
  • Festinul ciorilor
  • Iuresul sabiilor
  • Inclestarea regilor
  • Urzeala tronurilor
  • Cantec de gheata si foc 1-5

Toate titlurile mentionate mai sus, sunt disponibile in varianta paperback si in varianta hardcover. In plus, poti cumpara in premiera cu o reducere de 10% jocul Urzeala Tronurilor, pentru PC. Iti recomand sa citesti aceste carti! Nu uita insa, ai transport gratuit doar pentru o comanda care depaseste 120 Lei. Preturile cartilor, iti vor asigura un transport gratuit, precum si o calitate superioara a copertii, oferita de Nemira.

Cateva cuvinte despre autor:

„Martin atinge un vârf absolut din punctul de vedere al tehnicii narative şi al scenelor de acţiune. Scriitura, imaginaţia, impactul emoţional şi extraordinara construcţie a universului său presupun o nouă definire a genului fantasy.“

urzeala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank