Update la KitKat pentru telefoanele Allview

update

Allview a dat startul unui inceput de toamna cum se cuvine! A promis faptul ca, in fiecare saptamana incepand de acum, fiecare telefon marca Allview va primi update la KitKat. Un lucru mare si care va dura cel putin 2-3 luni, la cate telefoane au in oferta.

Pentru azi, telefonul care va primi update la KitKat este Allview X2 Soul – vezi instructiuni aici. Acest update poate fi primit doar OTA, adica doar de pe internet. Daca ai o retea Wi-Fi iti recomand sa iti conectezi telefonul la ea, deoarece pachetul este destul de mare. Daca nu ai Wi-Fi acasa, poti sa iti cumperi un router de aici ( daca tot este promotie ).

Inainte de a face update-ul pentru X2 Soul, iti recomand sa iti faci un back-up la tot ce ai pe telefon. Bateria sa fie incarcata cel putin 50%, iar daca intampini ceva probleme dupa update, iti recomand sa ii dai un Factory reset sau din Recovery mod, un wipe data/dalvik si problemele se rezolva.

Dupa cum stim, acest update aduce o multime de imbunatatiri pe partea de securitate, interfata si performanta.

Pentru majoritatea produselor, modificarile aduse de update-urile la Android 4.4. oferite de Allview se observa in primul rand la viteza de rulare a aplicatiilor. Astfel, sistemul devine mai cursiv, mai usor de accesat si mai intuitiv. Totodata, mai multe aplicatii au un design mai atractiv si inovativ. Spre exemplu, galeria de imagini este structurata pe foldere, iar imaginile pot fi vizualizate in functie de data la care au fost realizate, de persoanele care apar in fotografii ori in functie de locatie.

Totusi, eu nu cred ca toate telefoanele vor primi acest update la KitKat, deoarece nu toate indeplinesc conditiile necesare, pentru ca acesta sa ruleze in conditii optime. Telefoanele care cred eu ca vor primi update sunt: X1 Xtreme, X1 Soul/mini, V1 Viper i, V1 Viper s, V1 Viper, P7 Xtreme si P6 Life. Despre celelalte telefoane nu stiu ce sa zic, deoarece sunt prea “slabe” pe partea hardware. Poate ca P5 Qmax si P6 Quad vor mai primi acest update, dar ramane de vazut, decizia Allview. Dupa mine, as pune la dispozitie acest update, dupa cate bucati s-au vandut din fiecare model.

Sper ca pe viitor, toate telefoanele Allview sa fie echipate cu KitKat, inca de la lansare. In concluzie, Allview investeste multi bani, pentru sa satisface cerintele fiecarui utilizator.

*update* – au inceput update-urile pentru tablete. Pana acum au primit update la KitKat urmatoarele telefoane: A4 You, E2 Living, P6 Life, V1 Viper i, Ax 4 Nano, X2 Soul si A5 Smiley. (vezi in link instructiunile)

*update 2* -vezi lista cu telefoanele Allview ce vor primi update la Android 5.0 Lollipop, aici

sursa: allview

Comments

 1. By iony

  Reply

 2. By Ionut

  Reply

  • By Adrian

   Reply

 3. By Ciocan Radu

  Reply

 4. By Ciocan Radu

  Reply

  • By Adrian

   Reply

 5. By Ramona

  Reply

 6. By Iftime Adrian

  Reply

 7. By Istrate Ioan

  Reply

  • By Adrian

   Reply

 8. By dh

  Reply

 9. By paul

  Reply

  • By Adrian

   Reply

 10. By Vlad

  Reply

  • By Adrian

   Reply

   • By Vlad

    Reply

 11. By adrian_m

  Reply

 12. By Rubeeen

  Reply

 13. By Elena Georgiana

  Reply

 14. By Adina

  Reply

 15. By alberto

  Reply

  • By Adrian

   Reply

 16. By Claudiu

  Reply

 17. By sandman V

  Reply

 18. By Marian

  Reply

 19. By Razvan27

  Reply

 20. By Dinu

  Reply

 21. By Dinu

  Reply

 22. By Daniel Natanael

  Reply

 23. By matei marian

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank