Unde ne facem asigurarea RCA?

reducere rca pret mic

Multa lume se intreaba unde ne facem asigurarea RCA sau asigurarea de locuinta. Insa multa lume nu prea stie ce firma de asigurare este mai buna, sau la care isi fac oamenii cele mai multe asigurari. In momentul de fata avem pe piata o multime de firme care fac asigurarea RCA ( peste 30 de firme ).

Care sunt cele mai de incredere firme?

Un studiu recent, arata ca cel mai mare grad de incredere o au cei de la: Groupama si Allianz Tiriac. Aceste doua sunt prezente pe piata din Romania de foarte multi ani. In afara tarii, acestea sunt foarte renumite pentru serviciile prompte pe care le ofera. Experienta in domeniu si vechimea isi spune cuvantul.

Care sunt cele mai slabe firme de asigurari?

Aici intra firmele care au aparut foarte recent pe piata sau care au un capital social mic. Aici mai intra firmele cu un numar foarte mare de asigurari RCA facute pe  banda rulanta. Printre aceste firme enumeram: Euroins, Astra si Carptica. Exista si alte firme slabe pe care nu mai are rost sa le enumar, deoarece nu se incadreaza nici macar aici. Aceste trei nu sunt chiar cele mai proaste, doar ca au unele probleme atunci cand vine vorba de evenimentele nedorite.

Unde ne facem asigurarea RCA?

Exista doua modalitati simple: mergi la orice magazin sau stand unde se fac asigurari de la diferite firme, sau optezi pentru varianta online. Pentru cei care doresc o asigurare ieftina online, le recomand sa se uite peste oferta celor de la eMag aici, unde beneficeaza de o reducere de 10%.

Cum se face asigurarea la eMag?

Pasii pe care ii urmezi la un magazin, ii urmezi si aici: adica iti trebuie sa ai la tine talonul masinii, permisul de conducere si buletinul de identitate. Intri pe pagina oficiala de asigurari eMag aici si complectezi date cu foarte mare atentie. Odata ce ai facut asigurarea, aceasta se mai poate anula doar in anumite conditii. Poti sa verifici si lista de preturi la fiecare firma de asigurare, fara sa platesti nimic.Iti alegi perioada pe 6 luni sau pe 12 luni, verifici inca odata datele si plasezi comanda.

Eu recomand sa iti faci o asigurare RCA cat mai scumpa, pentru a te incadra la un asigurator bun.

In maxim 2 zile vei primi asigurarea acasa, sau daca doresti o poti lista pe imprimanta de acasa. Nu uita insa, Allianz Tiriac si Groupama au cel mai mare grad de incredere! Alege o asigurare buna de la eMAg, la cel mai mci pret!

Atentie insa

Pentru cei care doresc sa isi faca asigurarea la magazinele specializate, le recomand sa ia in calcul urmatoarele aspecte: sa verifice daca agentul care iti face asigurarea este “adevarat” sau nu, pentru ca exista o multime de agenti falsi, care iti fac asigurari RCA false – adica dai banii degeaba. Mai poti sa te informezi despre firma de broker la care iti face agentul asigurarea RCA, pentru ca sa nu fie o capcana. Per total, eu recomand sa iti faci o asigurare online la eMag, sigura si la costuri foarte mici. Ai de unde sa alegi!

informatii asigurare rca

Aceste date trebuie sa le completezi cu mare atentie – dupa care vei vedea oferta de la mai multe firme de asigurare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank