Unboxing Allview E2 Jump

Iată că a venit şi rândul celui mai nou smartphone lansat de Allview să ajungă la mine în teste. Este vorba de cel mai colorat smartphone şi primul cu certificare IPX5 de la Allview – E2 Jump. Astăzi am făcut pentru tine unboxingul acestuia pe care îl poţi vedea în clipul de mai jos. Pe lângă acest unboxing, am decis că trebuie să mai revin cu câteva impresii despre acesta.

Despre cutia lui E2 Jump şi ceea ce conţine acesta, pot spune că este absolut suficient şi chiar am fost impresionat de calitatea accesoriilor din cutie. Până acum, la acest model am găsit cele mai bune accesorii: aici vorbim de perechea de căşti de tip dopuri, cu un cablu lat care previne încălcirea lor; acumulatorul de perete care este mult mai mic, mai compact şi care încarcă mult mai repede acumulatorul acestui smartphone; folia de protecţie care este foarte bine venită şi desigur voucher-ul BitDifender care este un must-have pentru utilizatori de telefoane cu Android – chiar acum câteva zile am citit un articol, în care spuneau cât de uşor ne sunt infectate telefoanele fără o protecţie antivirus de calitate.

IMG_20150303_101924

 

Cred că acest voucher este disponibil în toate pachetele produselor marca Allview. Din punctul meu de vedere, pachetul lui E2 Jump va satisface cerinţele oricărei persoane care va alege acest model.

Cea mai importantă ştire pe care am să o fac în acest articol, este că modelul E2 Jump poate fi al tău, în urma unei extrageri pe care o voi face la sfărşitul review-ului. Concursul va începe foarte curand!

Concursul a inceput aici !

Comments

 1. By stefanescu rodica

  Reply

 2. By lupu louis Marilena

  Reply

 3. By Stefanescu Ramona Gilberta

  Reply

 4. By Stefanescu Ramona Gilberta

  Reply

 5. By Lori

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank