Un nou elicopter SMURD prabusit in R. Moldova – 4 persoane decedate

O nouă știre a fost publicată acum câteva minute pe site-ul stirileprotv.ro, ce anunță o nouă tragedie în România! Este vorba de un elicopter SMURD din Iași, care în urma unei deplasări s-a prăbușit în Republica Moldova. În urma acestui incident nefericit, 4 persoane și-au pierdut viața ! Stau și mâ gândesc acum, din ce cauză continuă să moară persoane în România, mai ales din sănătate? Eu cred că și aceste 4 persoane dragi cuiva, au murit din cauza incompeteței autorităților și anume că au folosit elicoptere vechi, care normal trebuiau să iasă din funcțiune. Nu am auzit nici un parlamentar să spună la televizor că, au cumpărat 5 elicoptere noi ! Nu, doar cele de pe vremea lui Ceaușescu !

Reactia MAI: “Am fost informati de autoritatile din Republica Moldova de disparitia elicopterului. Nu avea pacient la bord, ar fi disparut din zona Cantemir-Haragas. Este elicopterul nostru. MAI se afla in contact cu fortele de interventie”, au precizat oficiali din MAI.

Confirm faptul ca s-a prabusit elicopterul SMURD in raionul Cantemir. Toti cei aflati la bord sunt decedati. Decizia de decolare si zbor apartine Autoritatii Aeronautice din Romania. Elicopterul se indrepta dupa un pacient la Cahul. Echipajul este completat de un pilot, copilot si asistent medical”, a declarat viceministrul Sanatatii din Republica Moldova, Oleg Craciun, relateaza publika.md.r1 r2

Sumarul evenimentelor:

►Serviciile de urgenta din R.Moldova au fost alertate la ora 14.13 ca un elicopter SMURD s-a prabusit in raionul Cantemir, langa o padure din zona localitatii Haragaj.
► Toate cele patru persoane aflate la bord si-au pierdut viata
► Elicopterul SMURD Iasi se intorsese de la Chisinau, de unde preluase un pacient, si urma sa mearga in Cahul pentru a prelua un alt pacient.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank